Lista tur 1-2 Oktober 2011

Vi gjentar suksessen, og kjører en tur til Lista Flypark.Turen starter fra Helleland (skolen) kl 1200. Vi kjører mot Lyngdal, der vi besøker bowlingen som sist. Se: www.luckystrike.no På Bowlingen er det anledning til å få kjøpt mat, men ta gjerne med kaffe og noe og bite i underveis. Dersom dere kommer sørfra møtes vi direkte på bovlingen ca kl 1345.

OVERNATTING MÅ BESTILLES DIREKTE!!!!!!!!

Overnatting i enkelt rom med eget bad og frokost  kr. 790.- pr. døgn.

Overnatting i dobbeltrom med eget bad og frokost for 2 personer kr. 890.- pr. døgn.

Overnatting i flersengs rom med bad på gangen og frokost kr. 350.- pr. pers pr.døgn.

Kontakt Lista Flypark A/S v/Odd på tlf: 38 39 03 07/mobil: 913 99 255 eller: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for bestilling av overnatting.
Se også: www.lista-flypark.no

MAT LØRDAGS KVELD!!!!!!!!

Vi leier salongen og kjøper inn reker og med tilbehør til Lørdags kvelden. Gi beskjed om dere ønsker noe alternativ til rekene! Ta med snaks og det en eventuelt måtte ønske å drikke til maten og utover kvelden. Prisen antas å bli ca 120 kr pr person, avhengig av hvor mange som blir med.

Påmelding mat/tur til Oddbjørn: tlf/SMS 954 23 195/ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 25.09.11

Etter en god frokost på søndag kjører vi til torvet i Vanse. Avgang fra torvet kl. 11.15, da vi kjører en rundtur ut til Fyret. Ta med kaffe og niste???? (primus?). Sitter ute hvis fint vær. (Hvis dårlig vær finner vi en kafe/ inneplass.) Når vi finner tiden riktig forlater vi Lista.

Håper dette er av interesse og blir en verdig avslutning på >VOLVO< sommeren. Turen er for alle eldre Volvoer i hele landet.

Ved spørsmål kontakt Oddbjørn på tlf 954 23 195.