Referat terminliste 2018

Medlemsmøte den 5. desember, antall fremmøtte 9 personer.

Praten gikk unna fra kl. 18 til 21. Julemøte med servering av kaffe, kjeks og sjokolade. Praten gikk om sommerturer til Lom, der hvor Flåklypa skal arrangeres, siste helga i mai. NVAK’s landstreff den 21. til 23. juni, også på Lom. Noe prat om Asia-biler, ikke så rart, noen av oss restaurerer for øyeblikket.

Formann Johansen

6. desember.

Medlemsmøte den 3. oktober, antall fremmøtte 11 personer.

Vi møttes på Wist kafe'n, Sandmoen, kl.18, for artig prat. Det ble servert "volvovafler", som formann Johansen hadde stekt hjemme. Prat gikk på lading, 95 og 98 oktan. Noen i klubben hadde kjøpt "asiabil", det ble selvfølgelig prata om. Ellers en god tone.

Formann Johansen.

4. oktober.

 Medlemsmøte den 14. november, antall fremmøtte 9 personer.

Den her gangen møttes vi 2. onsdag i måneden, på grunn av at styret var bortreist 1. onsdag i måneden. Vi møttes på Wist kafe’n, Sandmoen kl. 18. Litt diskusjon rundt lakkering, klarlakk lakkeres bløtt i bløtt, like etterpå lakk er påført. Te-skjorta «trønder pv’n, blir bestilt i svart m/hvit skrift. Venter på pris, før det bestilles, og senere blir lagt ut på e-post og facebook. Fortsetter med at NVAK avd. Midt-Norge er gjester hos oss. Neste møte blir den 5. desember, julemøte.

Formann Johansen.

15. november.

Smøretreff den 5. september, antall fremmøtte 26 personer.

 

PV-klubben Trøndelag har arrangert "smøretreff høst 2018", i Buvika den 5. september, hjemme hos Skjølberg. Vi møttes kl. 18, og ble til kl. 21. Neste smørekveld blir den 8. mai 2019, samme tid og sted. 

Vi møtte 26 kjøretøy. Formann Johansen stekte "volvovafler". Sekretær Fossum hadde to kjøretøy til smøring på bukken.

Den her gangen ble det snakket om, "med eller uten blyerstatning". Mange av oss tar en skvett en gang i blant. Så hvorfor ikke hver fylling? Er det noen i det sentrale styret, som kan komme med noe mer presist? Er det i heletatt brukt for blyerstatning?

Det ble også snakket om hvor høy oktan. Alle bruker 98 oktan, så lenge det finnes. Det er også å få kjøpt "oktanbooster".

Meget lærerikt smørekveld.

Formann Johansen.

6. september.

Medlemsmøte den 6. juni, antall fremmøtte 14 personer.

Vi møttes hos Skjølberg i Buvika for medlemsmøte. I godt vær ble mye diskutert. Vi var 14 personer som kom. Duetten til sekretær Fossum er fortsatt under restaurering.

Formann Johansen.

6. juni.

 

Cars & Coffee i Selbu den 19. mai, antall fremmøtte 4 personer.

PV-klubben Trøndelag har vært på Cars&Coffee den 19. mai 2018. Vi var 4 bila fra oss. Harald Wold med sin nyrestaurerte Duett Pickup, hans første langtur med "nybila". Turen starte på Hell og gikk til Selbu, en tur på 140km tur retur. Det var et stort oppmøte med ca. 110 kjøretøy. Plassen i Selbu heter Langseth.

Formann Johansen.

23. mai.

Arrangement hos Trøndelag veteranvognklubb den 6. mai, antall fremmøtte 2 personer.

Vi i PV-klubben Trøndelag deltok på det årlige arrangement hos Trøndelag veteranvognklubb, som heter vårmønstring. Det var 52 biler og 12 mc. Oppmøte fra kl. 13 og utover ettermiddag. I år var plassen City Syd, sør for Trondheim, Tiller. I noe regn, men mange personer møtte opp. Det var folk fra Stjørdal i nord til Orkdal i sør. Bilder og tekst i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

6. mai.

Medlems- smøretreff den 2. mai, antall fremmøtte 43 personer.

Vi i styret i Trøndelag møtte kl. 17, for å ta "pølsvogna" i øyesyn. Noe bremsejusteringer må til. Formann Johansen stekte "volvovafler" for salg til alle som kom. Drikke hadde de selv. Det var 2 PV-bila og en Amazon var på bukken for smøring. Norsk Volvo Amazonklubb avd. Midt-Norge var også på besøk. Hele kvelden ble til kl. 21.

Formann Johansen.

3. mai.

Tur sammen med Transporthistorisk forening avd. Trøndelag den 1. mai, antall fremmøtte 2 personer.

Vi var 2 personer fra PV-klubben Trøndelag, på tur til utlandet, Storlien i Sverige. En PV og en Duett-pickup. 18 store lastebila og en buss. Kjøretøy fra 1950 åra og fram til 1980 åra. Turen startet på Hell, nord i Trøndelag, kl. 10. Tur retur en tur på 220 km. Bilder kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

3. mai.

Medlemsmøte den 4. april, antall fremmøtte 9 personer.

Møte på Wist last og buss, Sandmoen, Wist kafe'n fra kl. 18 til 21. Mye prat på gammelt kjøretøy, bil og MC. Neste møte er medlems- og smøretreff den 2. mai kl.18, Buvika hos Skjølberg. Volvo vafler bli stekt på plassen til en pris av kr.20-. Ta med bord, stol og drikke selv.

Formann Johansen.

5. april.

Styremøte den 21. mars, hos formann Johansen, antall fremmøtte 4 personer.

Møte ble fra kl. 18 til 21.30. Det blir tur til Hitra hos Otto i mai/juni. Tar en titt på pølsvogna den 2. mai, smøre/medlemsmøte. Hvis utleie, blir pris kr. 1.000,-, for helg. Styre møter kl. 17 i Buvika hos Skjølberg, før smøre/medlemsmøte. Fra april blir kaffen 10,- kr. på Wist kafe'n.

Formann Johansen.

31. mars.

 

Norsk Volvo Amazonklubb avd. Midt-Norge, den 15. mars, antall fremmøtte fra PV-klubben 4 personer.

Vi i PV-klubben Trøndelag var på medlemsmøte hos Amazonklubben. Vi tenker å slå oss sammen på turer. Vi i PV-klubben skal ha medlemsmøte og smøretreff den 2. mai, og der håper vi at det kommer mange fra begge klubber.

Formann Johansen.

16. mars.

Årsmøte den 7. mars, antall fremmøtte 15 personer.

Årsmøte var på Wist kafe'n Sandmoen, og startet kl. 18 og slutt kl. 19. Johansen ble formann, Ramsøskar ble nestf/kass, Fossum ble sekretær. Møteinnkalling, årsberetning og regnskap godkjent. Etter årsmøte ble det medlemsmøte, som sluttet kl.21. Kaker og kaffe ble servert av Ramsøskar.

Johansen.

8. mars.

Referat terminliste 2017

 

Norsk volvo pv-klubb avd. Trøndelag; Årsberetning; (møter, treff og turer), i 2017;

 

4.januar Medlemsmøte, Sandmoen i Trondheim.

 

1.februar Årsmøte, Sandmoen i Trondheim.

 

1.mars Medlemsmøte, Sandmoen i Trondheim.

 

5.april Medlemsmøte, Sandmoen i Trondheim.

 

4.mai Medlemsmøte, Sandmoen i Trondheim.

 

7.juni Medlemsmøte, Buvika i Skaun.

 

18.juni Trøndermarkedet, ved City syd i Trondheim.

 

24.juni 55 års dag for pv til Erik O. Skjølberg, Buvika i Skaun.

 

4.-6.august Landstreff Volvo Pv-klubben, Aurdal fjordcamping, Fagernes.

 

21.august Møte med tidligere medlem Jan Sandvik, Verona Pizzeria på Heimdal, Trondheim,

 

6.september Møte sammen med Volvo Amazonklubben, Buvika i Skaun.

 

16.-17.september Classic car show, Trondheim Spectrum, Trondheim.

 

4.oktober Medlemsmøte, Sandmoen i Trondheim.

 

1.november Medlemsmøte, Sandmoen i Trondheim.

 

6.desember Medlemsmøte, Sandmoen i Trondheim.

 

Årsmøte den 1. februar, antall fremmøtte 7 personer.

Årsmøte gikk som vanlig på Wist kafe'n, Sandmoen. Startet kl.18 og slutt kl.19.15. Formann Johansen gikk av som formann. Nestformann Wold er nå foreløpig formann. Møteinnkalling, årsberetning og regnskap godkjent.

Etter årsmøte ble det medlemsmøte, som sluttet kl.20.30.

Johansen.

2. februar.

Styremøt den 25. januar, antall fremmøtte 2 personer.

Styret kommer med endringer på årsmøte den 1. februar 2017. Årsmøte skal være på Wist kafe'n Sandmoen kl. 18.

Formann Johansen.

25. januar.

Nyttårs/- og medlemsmøte den 4. januar, antall fremmøtte 7 personer.

Alle som møtte fram var i godt humør på dette nye år. Vi gleder oss til ett år med mye tilstelninger, kanskje mere enn i 2016. Det er fortsatt mang en Duett/PV, som blir restaurert.

Formann Johansen.

7. januar.

Referat terminliste 2016

Jule- og medlemsmøte den 7. desember, antall fremmøtte 8 personer.

Årets siste møte ble på Wist kafe'n Sandmoen, fra kl. 18 til 21. Praten gikk på hva som blir til når forsikring på kjøretøy over 50 år. Noen mente dette var slik at kjøretøy skulle stå i vognkort for spesielle kjøretøy. EU kontroll skal vist være annen hvert år fortsatt. Det gjenstår å se på nettsida til LMK. Praten gikk også på restaurering av gammelvolvo. Vi avsluttet møte med god jul og godt nytt år.

Formann Johansen.

8. desember. 

Medlemsmøte den 2. november, antall fremmøtte 9 personer.

På samme plass som vanlig, Wist kafe'n, Sandmoen, kl.18. Praten begynte med 30-årsdagen. Mimring hører med. Det har vært noen artige sommerturer, så som til svenskegrensa. Vi prata til kl.21.30. Kaker og sjokolade med kaffe, var serveringen.

Formann Johansen.

3. november.

30 års-dagen for PV-klubben Trøndelag den 28. oktober, antall fremmøtte 6 personer.

Vi møttes på Fellini restaurante italiensk, Heimdal kl.18. På denne plass ble det stiftet, og derfor var det også på sin plass å ha 30-års dagen. Det var bestilt bord. Av de 6 personer, var det 4 personer, som også var på plass for 30 år siden. Praten gikk på Duett'er. Det er laget en CD plate, Volvo-musikk. Det ble vist fram bilder fra 1980-tallet. Bilder og tekst kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

3. november.

Medlemsmøte den 5. oktober, antall fremmøtte 11 personer.

Vi møttes på Wist kafe'n Sandmoen kl. 18, drakk kaffe og spiste kjeks. Praten gikk i alle retninger. Vi ble enige om at 30-årsdagen for PV-klubben Trøndelag, skal feires den 28. oktober 2016. Vi møtes på Heimdal kl. 18, der det en gang ble stiftet. Kommer SMS.

Formann Johansen.

5. oktober.

Besøk hos Stjørdal veteranklubb den 15. september, antall fremmøtte 6 personer.

Noen av oss i PV-klubben Trøndelag tok en tur til Stjørdal i Nord-Trøndelag, og besøkte Stjørdal veteranklubb. Mange medlemmer fra Stjørdal veteranklubb kom i det gode vær. Telte ca. 40 kjøretøy på en torsdag. Vi møttes fra kl. 18 til kl. 20.  Stjørdal veteranklubb har møte på Stjørdal torg hver torsdag, også for ikkemedlemmer. Drikke og mat fås kjøpt. Bilder og tekst kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

16. september. 

Medlems- smøretreff i Buvika hos Skjølberg den 7. september, antall frammøtte 24 personer.

Trivelig kveld i Buvika på medlems- og smøretreff hos Skjølberg. Vi møttes kl.17.30 på YX-stasjon i Buvika, og dro derfra kl.18 til Skjølberg. Formann Johansen stekte Volvo-vafler, og fikk hjelp av Kjøsen og nestformann Wold. PV'n til kasserer Gellein var på bukken. PV'n til sekretær Fossum er under restaurering. Praten gikk til kl.21. Bilder og tekst kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

8. september.

Cars & Coffee den 28. august, antall fremmøtte 6 personer.

Noen fra PV-klubben Trøndelag, tok en tur med våre Volvo-bila, og besøkte Cars & Coffee på Lade den 28. august kl.20. Mange forskjellige gammel-bila møtte opp. Bilder og tekst i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

29. august.

Norsk Volvo Amazon-klubb avdeling Midt-Norge den 19. til 21. august, antall fremmøtte 8 personer.

Noen av oss i PV-klubben Trøndelag var på besøk hos Amazon-klubben på Oppdal. På Granmo camping, Driva, leide vi hytter, og noen hadde med seg telt og campingvogn. Det var i alt 47 Volvo-bila på plass i denne helg. På fredag var det innmelding, lørdag var det kjøretur til Gjevilvasshytta for lunch, for deretter en utstilling i Oppdal sentrum, der publikum kunne stemme fram sin beste Volvo. Søndag var det intern utstilling på campingen, der ett medlem fra PV-klubben Trøndelag fikk sin førsteplass under kriterier "volvo Duett/PV original". Bilder og tekst kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

22. august.

Landstreffet i Norsk Volvo PV-klubb den 5. til 7. august, antall fremmøtte 4 personer.

Vi var 4 personer fra Trøndelag og to Duett'er. Begge Duett'er fikk premie. Det var i alt 48 Duett'er og PV-bila på treffet. Kommer bilder og tekst i neste PV-Magazin.

Formann Johansen.

12. august.

Gebursdag i Buvika hos Skjølberg den 25. juni, antall fremmøtte 20 personer.

Vi møttes på YX-stasjonen i Buvika kl. 12.45, og dro til Skjølberg. Skjølberg hadde da ordnet med grill og kull, klar for å tenne på kl. 13, og vi holdt det gående til kl. 19. Grilling av pølser og hamburger i lettskyet med 15c. Vi hadde besøk av 18 stk. Volvo-bila, i forskjellige typer. Vår sekretær Fossum, hadde tatt på seg noe sveising, stolreperasjon, PV'n til Bragstad.

Formann Johansen.

26. juni.

Hitra-tur til Åberg den 12. juni, antall fremmøtte 16 personer.

Vi kjørte fra Buvika kl.10, i solvær. 6 stk., 2 Duetter og 4 PV-bila. Stoppet i Orkanger og på Sunde. Tok en prat. Kjørte videre til Åberg på Hitra. Der møtte vi Åberg og flere entusiaster. Mazda 929 cupe, forskjellige Asia-bila og flere forskjellige MC'er. Vi fikk kafe og kaker. Mange flåtte biler, som Åberg har i en diger hall. Etterpå tok vi en tur hos Åberg's nabo, restaurang, spiste lunch, før vi dro hjemmover i 16-tiden. Restaurangen ligger helt i fjærasteinan. Tur retur Trondheim - Hitra ca. 240 km. og 7 timer med opphold og kjøring.

Formann Johansen.

13. juni.

Medlemsmøte den 1. juni, antall fremmøtte 7 personer.

Vi møttes på Wist kafe'n Sandmoen kl.18. Praten gikk som vanlig. Vi, som var der, drar til Åberg på Hitra. Se terminlista. Hvis det blir noen tur før den tid, kommer beskjed på tlf..

Formann Johansen.

1. juni.

Medlems- smøretreff den 18. mai, antall fremmøtte 16 personer.

Vi møttes hos Skjølberg i Buvika kl.18, i 6c og skyet vær. Ingen syntes det var kaldt, for praten gikk. Formannen stekte vafler, og all inntekt går til arrangemente for smøretreffet, bukken og greasen. Sekretær Fossum, var behjelpelig med de tre Volvo-bila, som var på bukken, for smøring. Noen hadde sjekk på bremsvæske, og elektriske. Men alt ordner seg i dette selskap. Vi har også medlems- og smøretreff den 7. september, samme plass i Buvika, også med vafler. Bilder og tekst kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

19. mai.

Vårmønstring den 8. mai, antall fremmøtte 10 personer.

Trøndelag veteranvognklubb arrangerer treff på Trondheim torg. Deltakere med all slags motorkjøretøy, ca 80 biler og MC. Det startet kl. 13, og ble til kl.15. Vi i PV-klubben tok med oss biler fra Midt Norsk Amazon-klubb, og kjørte til Hell, etter vårmønstsringen, der hvor nestformann Wold i PV-klubben Trøndelag bor. Vi tilbrakte tiden med pølser, brus og kaffe. Vi hadde med gave fra PV-kubben Trøndelag, ei t-skjorte bilde av PV'n. Vi var også på omvisning, Wold hadde blitt ferdig med Volvo-rommet, innvielse. Etter seansen, en tur i garasjen, der hvor det er plass til 4 Volvo-bila. Bilder og tekst kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

9. mai.

Medlemsmøte den 6. april, antall fremmøtte 11 personer.

Dette ble ett vårmøte, på Wist-kafe'n Sandmoen, for to av oss kjørte PV. Veldig morro at snøen nå er borte. Noen av oss er ikke klar for kjøring enda, restaurering. Duetter og PV-er er på restaurering enda. Vi prata på om flere kjøreturer. Føll med på nettsida. Neste er å besøke nestformann i Trøndelag, herr Wold, som bor på Hell. Volvo-bua til Wold er nå ferdig innredet. Dato er 8. mai, vi begynner på Trondheim torg kl. 13, deretter til Hell. Trøndelag veteranvognklubb arrangerer treff på Trondheim torg. Valgkomiteen v/Olav Ramsøskar, hadde med seg bilder fra gamle Trondhjem og tidligere treff, som vi så på storskjerm.

Formann Johansen.

8. april.

Medlemsmøte den 2. mars, antall fremmøtte 9 personer.

Vi møttes på Wist kafe'n Sandmoen kl.18. Vedrørende klasseinndeling på Midt-Norsk Amazon klubb, som skal være i august 2016. Formann i Midt-Norsk Amazon klubb er Dan Jacobsen. Jacobsen hadde en ide om egen klasseinndeling for Duett/PV. Klasseinndelingen, som Jacobsen foreslo, ble godtatt på vårt medlemsmøte. Det ble også prat ellers om eldre busser. Neste møte blir det å vise bilder fra Trondheim omring 1930-tallet.

Valgkomiteen Olav Ramsøskar.

Formann Johansen.

13. mars.

Årsmøte den 3. februar, antall fremmøtte 9 personer.

Vi møttes på Wist kafe'n Sandmoen kl. 18. Årsmøte gikk veldig bra. Alle var enig i alle punkter. Referat fra årsmøte kommer i PV-Magazinet. Etter årsmøte gikk praten i det sosiale hjørne, nemlig vanlig medlemsmøte. Kake, kaffe og kjeks ble servert. Følg med på nettsiden, turer blir det.

Formann Johansen.

4. februar.

Styremøte den 27. januar, antall fremmøtte 3 personer.

Vi møttes på Wist kafe'n Sandmoen. Det som blir nytt i 2016, vi sender ut på SMS dagen før vi skal møtes, f.eks., som tidligere, møter, og nå i tillegg turer. Det vil bli fortsatt medlemsmøter 1. onsdag i måneden, med unntak ferie i juli og august. Se forøvrig på kalender for 2016, når medlems- smørekvelder er. Den 18. mai har fått medlems- smørekveld for mai.

Formann Johansen.

27. januar.

Medlems-/nyttårsmøte den 6. januar, antall fremmøtte 10 personer.

Vi møttes til trivelig møte, med alt prat fra året 2015, det vi hadde gjort, og det vi skal gjøre i 2016. Det er fortsatt restaurering, som foregår. Det som er nytt, vi skal besøke nestformann Wold, på Hell den 30. april. Der skal vi se på restaurering av PV. Følg med på nettsiden.

Formann Johansen.

11. januar.  

 

Referat terminliste 2015

Jule- medlemsmøte den 2. desember, antall fremmøtte 10 personer.

Joda, trivelig jule- medlemsmøte med lukket valnøtt, kjeks og kaffe. Kaka ble oppspist, kake ble bestilt for 15 personer, kake e vi gla i. Duett'er og PV-bila er til restaurering i vinter. Spennende å se til våren. Vi venter, på hvor vi skal møtes til landstreffet i 2016. Noen nevnte tysk tur i mai, tysk gammelbiltreff med ferge fra Sverige. Praten gikk også på julen og nyttårs helg.

Formann Johansen.

3. desember.

Medlemsmøte den 4. november, antall fremmøtte 5 personer.

Vi møttes på Wist kafe'n Sandmoen kl.18. Praten gikk på neste års 30 årsdag for PV-klubben Trøndelag. Det var 2 PV-bila som kom til medlemsmøte. Fint høstvær, det går fint å møte opp med gammelbil. Neste møte den 2. desember blir julemøte, med kremkake.

Formann Johansen.

4. november.

Gebursdag den 28. oktober, antall fremmøtte 6 personer.

Vi møttes på restaurant Fellini på Heimdal kl. 18. 3 PV-bila var til stede. PV-klubben Trøndelag ble født i 1986 på denne dato for 29 år siden. Vi prata om hvor og hvordan vi bør feire 30-årsdagen i 2016. Vi kommer tilbake til feiringa i 2016 senere. Her ble det skapt ideer for feiringa. Ideen flest gikk for, var kanskje å feire på Fellini. Ramsøskar hadde med seg Bilboka, med tekst og bilder fra en svunnen tid. Her var det mye prat om gammelbil, helt til klokka 21. Vi tok bilder, som kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

29. oktober.

Medlemsmøte den 7. oktober, antall fremmøtte 8 personer.

Vi møttes på Wist kafe'n, første gang etter ferien. Praten gikk som vanlig i lystig lag. Jeg refererte fra min ferie med Duett og Poletta. Turen til Arvika i Sverige og Halden i Østfold på landsstevne for PV-klubben Norge. Jeg har kjørt 2000 km denne ferie. Jeg var på tur til Arvika, der er det noe som heter "gammelvæla". Arrangementet er på en uke, og onsdag i uka er det veterankjøretøy. Jeg var den eneste Duett på stedet, og mange PVbila, ellers var det mye amerikansk. Kommer med info i 2016, på når arrangementet blir.

Formann Johansen.

12. oktober.

Veiåpning i regn og blåst den 2. oktober, antall fremmøtte 6 personer.

Orkdal Veteranklubb var de første som tok vegen i bruk. PV-klubben møttes også på veiåpning i Sør-Trøndelag. Var ialt ca. 30 stk. gammelbil tilstede. En sterkt etterlengtet vegstrekning på E39 mellom Harangen og Høgkjølen ble åpnet 2. oktober. Samtidig ble E39 lagt om til ny trasé. CA. 110 personer i alt møttes for å høre taler og underholding. Servering av kaffe og brød.

Formann Johansen.

6. oktober.

Medlemsmøte med smøretreff den 2. september, antall fremmøtte 14 personer.

Vi møttes på YX-stasjon i Buvika og dro derfra kl.18 til Skjølberg. I sol og fin temperatur, gikk praten helt til kl.20. Dette var morro, så vi møtes igjen for smøretreff den 4. mai 2016.

Formann Johansen.

3. september.

Hitratur til Åberg den 22. august, antall fremmøtte 4 personer.

Vi møttes kl. 10 og dro vestover til Hitra. To Amazoner ble med fra Amazon-klubben Midt-Norge. Turen tar ca. 2 timer fra Trondheim til Hitra. To stopp på turen må til for bilder og prat. Åberg hadde kaffe og brød.

Formann Johansen.

30. august.

Thamsløpet i Orkdal den 15. august, antall fremmøtte 4 personer.

Noen av oss i PV-klubben deltok på Thamsløpet i Orkdal med 4 biler. Ble arrangert av Orkladal veteranklubb.

Formann Johansen.

17. august.

Midt-Norsk Amazon-treff den 14. til 16. august, antall fremmøtte 4 personer.

Noen av oss i PV-klubben deltok på siste dag hos Amazon-klubben Midt-Norge, som ble arrangert på Stiklestad camping.

Formann Johansen.

17. august.

Landstreff for NVPVK den 31. juli til den 2. august, antall fremmøtte 4 personer.

Vi fra Trøndelag møtte med 4 personer, 2 biler. Vi fikk premie for lengste distanse og 3. premie. Altså to priser til Trøndelag.

Formann Johansen.

9. august.

Gebursdag i Buvika den 27. juni, antall fremmøtte 12 personer.

Vi møttes hos Skjølberg i Buvika til PV'ns 53- årsdag. 5 PV-bila og en Amazon. Grilling og bilprat fra kl. 13 til 18. I solsteking og masse godt humør. PV'n har gebursdag akkurat på denne dag. Det kom også andre nyere typer Volvo, og veteran av Opel Admiral. Bilder og tekst kommer i PV-Magazinet. Neste i PV-klubben, landstreff i Halden den 31. juli til 2. august.

Formann Johansen.

29. juni.

Medlemsmøte med smørekveld den 3. juni, antall fremmøtte 18 personer.

Vi møttes hos Nardo bil, Tunga, kl.18. Nardo bil forhandler Volvo. Vi var ialt 8 PV-bila og en Duett, til stede for smøring. Mye diskusjoner på verksted under smørearbeid. Etterpå ble vi invitert på hjemmebakst og kaffe på deres konferanserom, der praten fortsatte. Vi holdt det gående til kl.21. Dette var veldig populært, kan hende vi tar en reprise den 2. september. Bilder og tekst kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

4. juni.

Medlemsmøte med smørekveld den 6. mai, antall fremmøtte 9 personer.

Vi møttes hos Skjølberg i Buvika for smøring av gammelbil. 2 PV-bila på bukken. Volvo PV 444 1948 modell på besøk. Medlemsmøte ble det også. Skjølberg hadde produsert ei "ola-bil" av typen 940. På prøveturen fikk han en hastighet på dobbel gangfart, det var på grus. Det er montert ratt av typen orginal 940 og rattstamme. Gressklippermotor blir montert senere, for motbakkebruk. Volvovafler ble stekt av formann. Bilder kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

7. mai.

Vårmønstring på Trondheim torg den 3. mai, antall fremmøtte 10 personer.

Vårmønstring ble arrangert av Trøndelag veteranvognklubb. Mange forskjellige kjøretøy møtte opp. Kaffesalg og kaker ble solgt. Vi møtte med 5 biler. Bilder blir sendt til PV-Magasinet.

Formann Johansen.

3. mai.

Streetmeet Orkanger den 25. april, antall fremmøtte 4 personer.

Vi møttes på Nardo Bil i Orkanger. Mange veteran Volvo til stede. Volvoklubben Trøndelag hadde arrangert treffet.

Formann Johansen.

27. april.

Medlemsmøte den 8. april, antall fremmøtte 9 personer.

Vi møttes etter påsken til medlemsmøte. Kjørte film fra 1990, pinsetreff med ca 50 Duett/PV til stede på DVD-film. Også sammen med gammel saaben's venner. Mye morro på film. Medlemmer fra Fosen var på medlemsmøte i dag. Vi møtes neste gang hos Skjølberg i Buvika for Volvo-vafler og smøretreff den 6. mai.

Formann Johansen.

8. april.

Medlemsmøte den 4. mars, antall fremmøtte 9 personer.

Wist kafe'n Sandmoen møtte vi opp kl.18, for medlemsmøte. Kaffe, kjeks og hjemmebakt kake fra familien Mikkelsen fra Fosen, ble satt stor pris på. Vi kjørte DVD film i en time fra 1988, PV-treff i Trøndelag. Fire svenske biler fra Sverige, to PV-cabriolet'er og to pickupp'er, på film. Treffet var på Malvik, Storsand camp. Snakket om kanskje ta en tur til PV-treff i Halden, månedskifte juli-august, i år. Og selvfølgelig prat om bildeler for våre hjerteknusere. Medlemmene i Trøndelag er på jakt etter Duett, så dere der ute, ta kontakt, hvis det er Duett'er til salgs. Det er en iver, for noen av medlemmene å restaurere Duett, eller kanskje det er Duett, som er ferdig, til å tut å kjør. Kontakt kan gjøres på e-post  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   .

Formann Johansen.

5. mars.

Årsmøte den 4. februar, antall fremmøtte 13 personer.

Artig årsmøte, jeg må skryte, tenk 13 personer, vi begynte til vanlig tid kl.18 på Wist kafe'n Sandmoen. Medlemmer helt fra Steinkjer 120 km unna, storartet. Møte gikk fort med 30 min. Etterpå tok praten til kl.20.30. Det er blitt solgt DVD'er tidligere år, fra 1988, pengene blir satt på konto i uke 6. DVD har en varighet på 4 timer. Neste medlemsmøte, skal vi prøve å kjøre 2 timer film.

Formann Johansen.

4. februar.

Styremøte den 28. januar, antall fremmøtte 2 personer.

Styremøte på Wist kafe'n Sandmoen, vi begynte kl.18 og ferdig kl. 20. Ingen saker var kommet inn. Plasser vi kunne tenke oss å dra på er Hitratur til Åberg, Norsk motordag, torget i Trondheim, delemarked, Leksvik gammelbutikk, Rindal, Åsen Kortmann, Ytterøy, Skogn traktormuseum, ny gammelkaffe Fosen Rødsjø Husby. Dette var noen plasser vi snakket om å dra til. Neste i Trøndelag er årsmøte den 4. februar Wist kafe'n Sandmoen kl.18.

Formann Johansen.

28. januar.

Styret i Trøndelag den 18. januar, antall fremmøtte 3 personer.

Besøk fra hovedstyret v/redaktør Lyshaug i PV-Magazinet. Vi møttes hjem hos medlem Olsen, etter at Lyshaug hadde besøkt medlem Mikkelsen på Fosen. Lyshaug hadde vært på rundreise på Fosen med gaiding av Mikkelsen. Når Lyshaug kom til by'n, var det sektretær Fossum, som var gaid.

Formann Johansen.

18. januar.

Medlemsmøte den 7. januar, antall fremmøtte 9 personer.

Første medlemsmøte for 2015, med gratis vinerbrød og kremboller. Praten gikk på julefeiring og selvfølgelig gammelbil. Alle er klar over at vi har ett årsmøte den 4. februar. I den anledning snakket vi om hvor vi skal kjøre på tur i sommer. Styret skal ha styremøte før årsmøte, så vi kommer med ønsker fra medlemmene for turer, og presangterer til årsmøte. Velkommen til årsmøte den 4. februar Wist kafe'n på Sandmoen.

Formann Johansen.

8. janaur.

 

Referat terminliste 2014

Medlemsmøte den 3. desember, antall fremmøtte 7 personer.

Siste medlemsmøte for 2014. Feiring av gebursdag for sekretær Fossum, som tidligere fylte 50 år. Hjemmebakt fra Mikkelsen, som medlemmene satt stor pris på. Gavekort fra PV-klubben Trøndelag hos Biltema. Gaver ellers fra medlemmene, som var til stede. Praten gikk ellers på  gammelbil, turer for neste år, i Trøndelag. Følg med på terminlista. Vi takket for oss med god jul og godt nytt år.

Formann Johansen.

4. desember.

Medlemsmøte den 5. november, antall fremmøtte 9 personer.

I herlig vær, med helsol, i mange dager, møttes vi som vanlig på Wist kafe'n Sandmoen. Vår sekretær, Fossum, har fylt 50 år, vi gratulerer. Praten gikk som vanlig, gammelbila. Nye ideer ble diskutert, vi må ha forelesere på våre medlemsmøter. Hvilke forelesere, vi får finne ut av interessen.

Formann Johansen.

6. november.

Medlemsmøte den 1. oktober, antall fremmøtte 6 personer.

Vi møttes på Wist kafe'n kl.18. Ingen spesielle saker, men mye prat om landstreffet på Røros. Morro med så mange PV-bila på Røros. 2 førsteprisa, ble delt ut til trønderduetter, 445 og 210 bila. Ellers mye prat om all slags gammelbila og MC, Tempo. Nytt medlem kom på medlemsmøte, med hvit PV 1962 B18 sport. PV-n har vært i samme familie siden 1962, som andre eier. Første eier var fra Fosen. Neste møte blir den 5. november.

Formann Johansen.

2. oktober.

Medlemsmøte med smørekveld den 3. september, antall fremmøtte 10 personer.

Vi møttes på YX-stasjon i Buvika kl.17.30. Kjørte til Skjølberg kl.18. Der sto Skjølberg og sekretær Fossum å ventet med kaffe og vaffler, bord og stoler som var satt ut i godt lettskyet vær med 15c. Det ble mye vaffelsteking av formann Johansen, ja til hele 20 personer. Kvelden ble avsluttet kl.21. Vi er usikker på hvor turen 13. til 21. september, og 27. september skal gå. Neste smørekveld blir den 6. mai 2015. Bilder og tekst kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

4. september.

Orklamarked på Fannrem den 23. august, antall fremmøtte 4 personer.

Mange fra Orkdal var møtt fram for å kjøpe og selge. De første kom fredag den 22. august for å stille sine salgsobjekter ut. Godt vær kom mange på lørdag. Godt arrangement fra Orkdal veteranklubb.

Formann Johansen.

28. august.

Landstreff på Røros den 8. til 10. august, antall fremmøtte 24 personer fra Trøndelag.

Den 8. august møttes vi på Statoil Klett kl.11. Vi dro så til Støren for å møte flere. Vi tok en pause, så dro vi mot Røros. Grilling på fredag. Lørdag ble det start for en kjøretur fra kl.11 til 16. En kjøretur på ca.100 km. Lørdag kveld med middag på Røros Hotell. Søndag med utstilling ialt 40 stk. Duett/PV og 6 gjester. To førsteplasser gikk til Trøndelag med Duett 445 og 210.

Formann Johansen.

11. august.

Medlemsmøte den 2. juli, antall fremmøtte 4 personer.

Vi møtte opp i aldeles sommervær med 26C. Kort møte med oss 4, står på farten for de fleste av oss før ferien, ferieklar gammelbila. Vi sees på Røros, se på terminlista. En hilsen fra styret, dere alle får ha en fin sommerferie med over 25C.

Formann Johansen.

3. juli.

Lilleøyan Gårdsmuseum Stjørdal den 29. juni, antall fremmøtte 4 personer.

Vi deltok i vårvær denne gang også. Mye besøkende kom innom på brus, kaffe og vaffel. Mye å se på gamle ting og tang fra gårdsdrift før i tiden. Traktorer, hestvogner og mekaniske slåmaskiner. Gratis adgang for oss med PV-bila. Bilder og tekst kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

30. juni.

Grilltid hos 52 årsdagen i Buvika, Skjølberg den 28. juni, antall fremmøtte 7 personer.

Vi møttes på YX-stasjon kl.13.15, og dro kl.13.30. til Skjølbergi Buvika, for her skal det grilles pøls og biff. I lettskyet vær med 15C og 3 gjester fra Orkdal veteranklubb, var grillen på plass kl.13.30. Hele seansen var ferdig kl.18. Vi bestemte oss for å melde oss på til landsstevne på Røros, og påmeldingen skjedde på telefon. Bilder og tekst kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

30. juni.

Åpning av Strindheimtunnelen den 24. juni, antall fremmøtte 4 personer.

Vi deltar på høytidelig åpning i Trondheim av Strindheimtunnelen kl. 10, med litt oppvarming fra kl. 0945. Vi er ca 40 kjøretøy. Ordfører Rita Ottervik er klar til å ta imot Erna Solberg og samferdselsminister Ketil Solvik Olsen. Musikken har begynt å spille utenfor tunnelåpningen. Oppimot 100 personer er på plass. Statsministeren er meldt noe forsinket, men det fylles stadig på med folk. "Gratulerer med dagen" utveksles mellom fremmøtte anleggsarbeidere og ingeniører. Musikken har begynt å spille utenfor tunnelåpningen. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen er klar til å holde sin tale. Her sammen med Linda Hofstad Helleland (H), Yngve Brox (H) og Bård Hoksrud (Frp). Bilen som skal kjøre først gjennom tunnelen er en Packard fra 1929. Mens første bil står ved tunnelen, venter resten av veteranbilene litt bak. Lilleby skole fremfører Grevling i taket foran statsministeren og samferdselsministeren. En energisk fremføring. Ordfører Rita Ottervik ser frem til at trafikken kommer under jorda. Målet er at 2/3 av biltrafikken skal bort fra Innherredsveien. Veteranbilene rykker inn i tunnelen. Biler i alle slags former og årsmodeller kjører inn i tunnelen. De skal kjøre helt frem til åpningen ved Strindheim, og deretter returnere. Høyres gruppeleder i Bystyret i Trondheim, Yngve Brox, er fornøyd med åpningen. Bilder kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

24. juni.

 

Hitratur den 22. juni, antall fremmøtte 4 personer.

Vi tok en tur til Hitra sammen med Orkdal veteranklubb, Amazonklubben Midt-Norge og Opelregisteret. Vi ble 6 biler og 10 personer i alt. Vi dro fra Buvika kl.10, videre til Orkanger på havna der vi møtte resten av gammlbilentusiastene. 2 stk. PV'er, 1 stk. Duett herregårdsvogn, 2 stk. Amazon og 1. stk. Ascona. Vi kjørte så i ca. 1 time til Sunde rasteplass for bildeseanser, og så til Hestvika på Hitra hos Åberg. En av de første VW (bobla), som en gang var produsert, skal i uke 26 for å få regnr hos Biltilsynet. Åberg har restaurert en slik boble. Ved ankomst til Hestvika fikk vi kaffe av Åberg og nystekte vafler og brus. Hele turen fra Trondheim til Hestvika er på 130 km og tok 8 timer. En hyggelig tur i lettskyet regnvær, og 10C. Bilder som ble tatt kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

23. juni.

Delesalg den 13. juni, antall fremmøtte 24 personer.

Delesalget ble arrangert av Trøndelag veteranvognklubb. Arrangementet ble på Tunga ved Nortura P-plass, som er på østsiden av Trondheim. Mye folk, fra hele trøndelag kom på besøk, i ett trøndervær med lettskyet og opptil 18C. Pølsvogna til PV-klubben Trøndelag hadde Trøndelag veteranvognklubb lånt for salg av drikke og mat, som besto av kaffe, brus og pølse. Hele arrangementet var fra kl. 07.30 til 17. Bilder og tekst kommer i PV-Magazinet.

Formann Johansen.

15. juni.

Invitert til medlemsmøte hos Amazonklubben Midt-Norge den 12. juni, antall fremmøtte 4 personer.

Vi møttes kl.19 på Sporveismuseet Munkvoll. Amazonklubben Midt-Norge arrangerte omvisning med pizza og brus etterpå. Vi var 16 personer i alt med alle. Overskyet vær med 10C, men det gjorde ikke noe, fordi museet er innendørs med 3 bygninger. 16 trikker i alt. Den eldste trikk fra 1903, som var noe restaurert. Trikk fra 1942, helt restaurert uten tilhengervogn, foreløpig, er kjæmpefin. Tilhengervogna kommer senere. Noe rekvisita er å få kjøpt. Tok bilder som blir sendt til PV-Magazinet.

Formann Johansen.

13. juni.

Norsk motordag den 6. juni, antall fremmøtte 4 personer.

Vi møttes kl.18 hos Orkladal veteranklubb. Vi kjørte en tur i Orkdal og stoppet på torget i Orkanger. Vi ble 20 kjøretøyer. Tok bilder som blir sendt til PV-Magazinet. Hele oppmøte ble på 4 timer og vi fra PV-klubben Trøndelag kjørte 110 km tur retur Orkdal Trondheim.

Formann Johansen.

7. juni.

Medlemsmøte den 4. juni, antall fremmøtte 5 personer.

Vi møttes i sommervær på Wist kafe'n's altan kl.18. Vi prata om å møtes på Norsk motordag den 6. juni. Vi bestemte oss for å dra sammen med Orkdal Veteranklubb på Fannrem. Vi møtes på Fannrem kl.18, gamle brannstasjon, for å kjøre en tur sammen med dem. Vi drar til Otto Åberg på Hitra den 22. juni, møtes på YX-stasjon kl.10. Vi tok opp om det er noen som skal dra til Svensk Volvo PV-klubb's landstreff i Sundsvall, 27. til 29. juni. Det er væravhengi. Vi drar eventuelt den 26. juni. Se forøvrig terminliste.

Formann Johansen.

5. juni.

Medlemsmøte med smørekveld den 7. mai, antall fremmøtte 14 personer.

De første som kom var på plass kl.17. Rigging av vaffelpressa med Volvo logo var klar med første vaffel kl.18. Smørekveld betyr smøring av gammelt kjøretøy, alle nippler skal få sitt griseri, motorolje med filterskifte, girolje og klokkesjekk. Dulling og vasking må også til. Praten går, "du må husk på dein nippel'n å". Formann hadde ansvar for vaffelsteking med god hjelp av valgkomiteen. 11 PV-bila, med 444 og 544, den eldste fra 1956, hadde funnet veien til bukken. Vi betalte kr.10 per dobbelvaffel, inntekt går til bukken og pølsvogna. Bilder kommer i neste PV-Magazin. Smørekvelden ble avslutta kl.21 i Buvika hos Skjølberg. Vi prata om vi skulle dra til Sundsvall, på det svenske PV-landstreff. Vi må også huske på at det norske landstreffet er på Røros i år. Neste smørekveld blir den 3. september 2014. "Folkens, følg med på terminlista".

Formann Johansen.

8. mai.

Medlemsmøte den 2. april, antall fremmøtte 7 personer.

Vi møttes i lettskyet vær med 5C vårvær denne gang også. Vi syns det er morro med vårvær. Vi glær oss til gammelbilan skal på tur. Bilpuss blir til høsten hos Kjøsen. Vår neste kjøretur blir 4. mai på Trondheim torg, vårmønstring, møt opp. Det er Trøndelag veteranvognklubb som arrangere, dem har lovet salg av drikke. Det er noen av oss som driver med restaurering, det blir artig å se i mai på resultatet. Det er tatt bilder, som blir sendt til PV-Magazinet. Vi møtes på Trondheim torg den 4. mai, velkommen.

Formann Johansen.

3. april.

Medlemsmøte den 5. mars, antall fremmøtte 6 personer.

Vi møttes i 5C med lettskyet vårvær den her gangen. Tidlig vår i Trøndelag, herlig. Vi pratet om det som har skjedd i den siste måned. Vi har benyttet sjansen til å søke om midler fra Sparebanken1. Det gikk på om vår klubb er produktiv. Tanken er å få i stand brakka, "pølsvogna" og gi penger til smørebukken i Buvika. Skal også få i olje og smøremidler til våre gamle kjøretøy. Vi pratet også om ta en smørekveld på vår medlemsmøte den 7. mai i Buvika, der vi steker Volvovafler, som koster kr.10, og overskuddet går til smørebukken. Da har vi nå to smørekvelder i året, den 7. mai og 3. september. Det vil si for ettertiden er det på våren og høsten på en medlemsmøtekveld i mai og september. Det var også snakk om en kveld med vask og polering med levende musikk. Neste medlemsmøte er den 2. april på Wist kafe'n Sandmoen kl.18.

Formann Johansen.

6. mars.

Årsmøte den 5. februar, antall fremmøtte 10 personer.

Vi begynte årsmøte på Wist kafe'n kl.18 og sluttet av kl.21. Det kommer referat fra årsmøte i neste PV-Magazin, før påske.

Formann Johansen.

6. februar.

Styremøte den 29. januar, antall fremmøtte 3 personer.

Styremøtet hjemme hos formann Johansen, vi begynte kl.18 og ferdig kl.22. Det var en sak, som var kommet inn, landstreff. Styret er av samme grunn som tidligere, for få som kan være med å arrangere. Saker ellers var at vi deltar på Hitratur til Åberg, Amazonklubben, Orkdal veteranklubb og Opelregisteret har meldt sin interesse. Norsk motordag den 6. juni, plass er foreløpig ikke klart. Torget i Trondheim, arrangør er Trøndelag veteranvognklubb, som regel første søndag i mai. Delemarked i Granåsen, 7. juni. Ellers, følg med på terminlista. Det foregår mye rundt omkring med restaurering. PV-Magazinet kommer også ut i år på samme tidspunkt som i 2013. Det er lovet fra sentrale styret, formann i Trøndelag får noen PV-Magasin for å levere ut gratis, på stevner. Husk årsmøte for 2013, den 5. februar 2014 kl.18, Wist kafe'n på Sandmoen, servering gratis kaffe, kjeks og varme vinerbrød.

Formann Johansen.

30. januar.

Medlemsmøte den 8. januar, antall fremmøtte 8 personer.

Vi møttes som vanlig på Wist kafe'n Sandmoen kl.18. Praten gikk på restaurering av PV. Ett medlem skal skifte bensintank på sin PV544 1959. Fleste av oss skal sveie rust. Nye EU regler for 2014. Gammelbil skal ikke ha rust. Praten gikk også på å besøke SVPV-klubb i Sunnsvall, ca.1000 km tur retur Trondheim. Se terminliste. Årsmøte er neste møte den 5. ferbruar.

Formann Johansen.

9. januar.

 

Referat terminliste 2013

Medlemsmøte den 4. desember, antall fremmøtte 8 personer.

Vi møttes på Wist kafe'n kl.18, Sandmoen. Medlem fra Steinkjer, tur-retur, 250 km, kom også. Hovedsak for medlemsmøte var landstreff i PV-klubben 2014. Vi diskuterte i alle retninger. Konklusjonen ble "nei". Ved et oppmøte i gjennomsnitt på 5 personer gjennom et helt år, lar det seg ikke gjøre i Trøndelag. Oppmøte vil si, på alle kjøreturer og møter vi i Trøndelag legger opp til. Trøndelag er både i nord og sør, i to fylker. Spesifikasjon for alle oppmøter kommer i PV-Magazinet i 2014, og på årsmøte den 5. februar 2014. Diskusjoner var også om PV-dilla. Vi tok farvel for 2013, og ønsket alle en god jul og et godt nytt år.

Formann Johansen.

5. desember. 

Medlemsmøte den 6. november, antall fremmøtte 9 personer.

Medlemsmøte hadde vi på Wist kafe'n. Kanskje blir det medlemsmøte i en garasje neste gang, vi får se. Det ble en livlig prat denne kveld. Det var også morro at medlemmer fra Fosen og Røros kom denne gang. Deleprat tok selvfølgelig mye av kveldens prat. Medlemmene synes det er synd med vinter, men vi må ta oss selv i nakken, og tenk på at det snart er vår. Kan bli en tur med gammelbilan utenfor byen første onsdag i mai, medlemsmøtedagen, den 7. mai, for å ta en vårvask og polering med trekkspillmusikk. Det er også snakk om en tur til Fosen, privat museum, mekkemuseum. Har noen medlemmer noe på sin agenda, om å ta en tur i 2014? Send en e-post eller bruk telefonen eller kom på medlemsmøtene, artig blir det. Klokka gikk altfor fort i denne kveld.

Formann Johansen.

7. november.

Medlemsmøte den 16. oktober, antall fremmøtte 3 personer.

Vi møttes til medlemsmøte den 16. oktober grunnet ferie. Vi pratet om medlemsmøte og smørekveld, som vi hadde den 4. september, og som ble motatt med entusiasme blant medlemmene. Der Volvovaflene til Skjølberg ble kveldens høydepunkt. Vi tar en smørekveld og medlemsmøte den 4. juni 2014. Vi pratet ellers om forskjellige biler vi har hatt. Selv om vi ikke var så mange denne kveld, var entusiasmen artig. Når oktober melder sin ankomst, er det kanskje på tide å kjøre gammelbilan til dvale. Medlemsmøte ble også denne gang på 3 timer. Neste medlemsmøte, 6. november Wist kafe'n Sandmoen kl.18.

Formann Johansen.

17. oktober.   

Profilering av arbeidsplass den 16. september, antall fremmøtte 1 person.

Jeg ble spurt fra min arbeidsgiver, om å profilere min fritid på jobben, som skulle brukes på kurs. I dette tilfelle ble ferie brukt, som profilering. Jobben skulle bruke dette i nytt ferieprogram i lønnssystemet. Søke ferie uten papir, bruke PC'n. Jeg stilte da opp med min Duett 1963 og Poletta 1984. Dette ble filmet av StudentTV i sort/hvit film. Filmen begynte med på jobben - stress - hurtigmat - ferie. Dette ble veldig godt motatt.

Formann Johansen.

16. september.

Rindals- og Surnadaltur den 14. september, antall fremmøtte 10 personer.

Vi møttes på YX-stasjon i Buvika kl.10. Dro så til Orkladal veteranklubb i Orkanger. Etter en kaffekopp dro vi til Rindal ved Bolmen. Omvisning hos Bolme med veterankjøretøy, kaffe og kaker til servering. Etter en time dro vi til Vindøla Autosenter i Surnadal. På låven i andre etasje, veterankjøretøy, sykler, moped og MC og ting og tang. I tredje etasje, innredet gammel stue fra -50 tallet. Vi var i alt 22 personer, med 6 Duett/PV biler, 4 Amazon og 1 Jaguar. Flest Duett/PV biler. Var hjemme i 18tiden, en tur på 8 timer og 260 km.

Formann Johansen.

14. september.

Museumshelg på Stjørdal den 7. og 8. september, antall fremmøtte 6 personer.

Vi møtte hos Lilleøyan gårdsmuseum kl.12 og ble til kl.16 begge dager. Mye folk med all slags kjøretøy. Fordklubben stilte med flest kjøretøy. Kaffe, kaker og vafler ble servert i godt vær. Museumshelg blir vært år, vår og høst. Eldste jordbruksting er fra 1920.

Formann Johansen.

9. september.

 

Medlemsmøte og smørekveld den 4. september, antall fremmøtte 14 personer.

Vi møttes kl.18 hos familien Skjølberg i Buvika. Skjølberg stekte vafler og kokte kaffe. Vi andre hadde med noe kaffe og kjeks. Volvo i kø for å ta den siste skjekk før vinteropplag. Vi satt i solen til den ble borte i 20-tiden. Mest PV-biler. Praten gikk livlig til 21-tiden. Trondheim-Buvika 20 km. Vi er tilbake for å ta vårskjekk den 4. juni 2014.

Formann Johansen.

4. september.

 

Orkladal veteranklubb den 28. august, antall fremmøtte 4 personer.

Vi dro fra Trondheim kl.16.30 mot Fannrem brannstasjon i Orkanger. Vi dro fra Fannrem kl.18, Orkladal veteranklubb, Opelregisteret og PV-klubben Trøndelag, i alt 16 personer. Vi kjørte med Opel, Auto Union, Mercedes, Amazon og PV, mot Løkken verk hos gården Svartbekk. Familien Svartbekk har restaurert tolv forskjellige Opel typer. Den eldste fra 1958. Vi tok noen bilder i flott høstvær. Etterpå ble vi invitert på låven, der familien har ominredet låven's første etasje med møblemang fra 1950-tallet. Vi fikk servert kaffe og noe å bite i. Praten gikk i mange timer. Vi var hjemme kl.23, og en tur på 140 km.

Formann Johansen.

29. august.

Midt-norsk Amazontreff den 16. til 18 august, antall fremmøtte 20 personer.

Vi dro fredag den 16. august fra Trondheim til Stiklestad i Verdal. En kjøretur på ca. to timer. Hadde tidligere bestilt hytte. Kom frem med ferdigstilte griller, som Amazonklubben sto for. På lørdag kjørte vi en tur til Gulburet å spiste lunch. Senere til Egge museum, for dernest til Steinkjer sentrum. Vi var i Steinkjer i tre timer. Så gikk turen mot Stiklestad camping rundt Leksdalsvatnet. Lørdag ble den en kjøretur på 80 km. Det var ialt 39 kjøretøy på tur retur Verdal. Grillene ble også lørdagskveld ferdig til kl. 20. På søndag var det oppstilling for premiering av Amazon og Opelregisteret som gjester. Vi andre Volvo ble satt i kategori "annen Volvo veteran". Ca. 60 kjøretøy sto på oppstilling. Opelregisteret fikk en premie som gikk til en Kadett cupe. I annen Volvo veteran fikk en ombygd PV pris. Det var også loddsalg, og en fra PV-klubben Trøndelag fikk førstepremien, som var 4 stk. 165/80-15. Neste år blir Amazon treff på Oppdal.

Formann Johansen.

18. august.

Medlemsmøte den 14. august, antall fremmøtte 7 personer.

Første møte etter ferien møttes vi kl.18 til kaffe og vinerbrød på Wist kafe'n på Sandmoen. Praten gikk om alt mellom ting og tang. Neste møte blir i Buvika hos Skjølberg til medlemsmøte og smøreteff med Volvovaffler, men kan ta med bord, stoler og drikke med kaffebrød. Volvovaffler blir en smaksprøve. Vi møtes hos Skjølberg kl.18.

Formann Johansen.

15. august.

Thamsløpet i Orkdal den 10. august, antall fremmøtte 10 personer.

Vi kjørte fra Trondheim kl 09, fram i Orkanger kl.10. Påmelding innen kl.11. Thamsløpet gikk i natur skjønt Orkdal, som ligger sør-vest for Trondheim. Thamsløpet hadde i år en lengde på 70km med 10 poster. I år var det ca.90 kjøretøy. Ved målgang ble det grilling i svært godt solvær. Mercedes stilte med 19 biler, klart flest. Fra Trondheim til Orkanger og 70km Thamsløp og hjem ble en kjøring på 170km og 8 timer. Thamsløpet er vært år andre helg i august.

Formann Johansen.

10. august.

Sommertur - Trøndelagsavd. til Sumstad i Fosen den 26. til 28. juli, antall fremmøtte 8 personer.

Ramsøskar innbydde til sommertur på hans småbruk. Turen fra Trondheim til Sumstad er på 230 km og 3 timer. Småbruket ligger i Roan kommune og plassen heter Sumstad. Vi kom på fredag den 26. og dro hjem den 28. juli. Vi ble møtt med nystekte vafler og kaffe. Ramsøskar tok fram grillen senere på ettermiddagen med koteletter,biff og ventepølse. Dagen etter ordnet Ramsøskar med frokost og etterpå kjørte vi en tur til Roan sentrum og omvisning under turen, som tok tre timer og 30 km. På kvelden ble det grilling. Før vi dro hjem på søndag ble det frokost fra Ramsøskar. Denne helg blir også neste år, kjæmpehelg med 27c og vindstille.

Formann Johansen.

28. juli. 

NM på Høylandet den 10. til 14.juli, antall fremmøtte 4 personer.

Vi var 4 personer fra PV-klubben Trøndelag, som overnattet på kornåker'n på Høylandet. Humøret var på topp selv om noe regn var tilstede. Revylandet Høylandet er annen hvert år, neste gang er 2015.

Formann Johansen.

15. juli.

Medlemsmøte den 3. juli, antall fremmøtte 4 personer.

Siste medlemsmøte før ferien. Neste medlemsmøte blir 14. august på Wist kafe'n. Dette er i Trøndelag i sommer: Den 6. til 7. juli er det veterantreff i Selbu. Den 10. til 14. juli er det NM i morro på Høylandet. Vi pratet om Fosen tur hos Ramsøskar, som er i siste helg i juli. Dato står på terminlista, men dato er 26. til 28. juli. Tur retur Fosen fra Trondheim er 280 km. Den 10. august er det Thamsløpet i Orkdal. Alle medlemmer må ha en fortreffelig sommer med Duett og PV.

Formann Johansen.

3. juli.

 

Buviktur til 51 årsdag hos Skjølberg den 29. juni, antall fremmøtte 14 personer.

Vi møtte opp hos Skjølberg på 51 årsdag. Jubilanten, PV'n, fikk i år ei T-skjorte som skal brukes av sjåføren, Skjølberg, med bilde av Trønder-PV'n. Grilling startet kl.14. Skjølberg tente på grillen, og vi gjestene tok med bord, stoler og grillmat med drikke. Mange bilder ble tatt, som kommer i PV-Magazinet. Skjølberg inviterte til 52 årsdag med grilling også neste år.

Formann Johansen.

1. juli. 

Hitratur til Åberg den 23. juni, antall fremmøtte 7 personer.

Vi startet fra Buvika kl.10. Kjørte til Orkanger og videre til Sunde for en prat og bildeseanser. Dro videre til Åberg på Hitra. Der ble vi møtt med kaffe og kaker. Det ble tatt mange bilder av alle hans 24 kjøretøy. Åberg sitt siste til nå restaurerte og godkjente bil, en Pobeda 1956 sedan, er nå klar for mange kjøreturer. Tur retur Trondheim - Hitra er på 240 km og 10 timer.

Formann Johansen

24. juni.

Granåsen delemarked den 8. juni, antall fremmøtte 10 personer.

I lettskyett regn møtte vi opp mange personer. I godt humør solgte vi mange deler, så her til neste år blir det også.

Formann Johansen.

8. juni.

Nasjonal motordag den 6. juni, antall fremmøtte 4 personer.

Vi møttes på Wist kafe'n og dro derfra kl.17, mot Orkladal veteranklubb i Orkanger. Der var vi tilsammen 10 biler. Vi tok kaffe og kaker og så kjørte vi en tur i Orkanger sentrum. Vi i PV-klubben hadde en tur på 120 km og turen tok 6 timer.

Formann Johansen

7. juni.

Medlemsmøte den 5. juni, antall fremmøtte 8 personer.

Vi begynte med kaffe og kaker. Neste gang er medlemsmøte på Sandmoen kro. Grunnen til denne endring er at Wist kafe'n er stengt i juli. Vi skal den 6. juni delta på Nasjonal motordag, se terminlista. Den 23. juni blir det tur til Hitra hos Åberg, se terminlista.

Formann Johansen.

6. juni.

Smørekveld i Buvika hos Skjølberg den 23. mai, antall fremmøtte 8 biler.

Vi møttes kl. 18.00 med kaffe og kaker. Skjølberg spanderte. Kjørte på nyervervet bukk etter hvert som tiden gikk. Mye prat om smøring og hvor nippler befant seg. Smørekveld blir også til høsten. Vi skal prøve å få til smørekvelder vår og høst. Tiden gikk fort, for vi ble ferdig kl.22.00.

Formann Johansen.

24. mai.

Østersund - SpringMeet - Optands flygfält, den 18. mai, antall fremmøtte 4 personer.

Mye fint å se på for alle og en hver.

Formann Johansen.

24. mai.

Medlemsmøte den 8. mai, antall fremmøtte 5 personer.

Vi har nå fått på plass smørekveld og nasjonal motordag med dato og tid. Smørekveld blir ikke i forbindelse med helger. Nasjonal motordag blir i år som i fjor, sammen med Orkladal veteranklubb. Dere for se på terminlista. Tur til Hitra hos Åberg kommer senere med dato og tid. Tur til Rindal i september, kan bli noe tidligere. Ut i fra Stortinget's høringsinnstans vil gammelt kjøretøy kunne bli billigere å importere fra alder 15 til 30 år. Når dette vil bli sier Stortinget ikke noe om. Ut i fra spørsmål fra FRP til AP, kan det se ut som det blir en dato fra høsten 2013.

Formann Johansen

9. mai.

Trondheim Torg den 5. mai, antall fremmøtte 3 biler.

Vi møttes på Trondheim Torg i lettskyet med vind og 10C. Fra klubben var vi 5 personer. Mange fine gamle biler som talte ca.40 stk., meste var fra Opel. Dette treff er det Trøndelag Veteranvognklubb som arrangerer. Turen gikk etterpå til Hommelvik, Rampa Restaurant.

Formann Johansen.

7. mai.

Tur til Tunga med Amazon-klubben den 11. april, antall fremmøtte 8 personer.

Amazon-klubben arrangerte tur til Kverneland bil kl. 18.00 på Tunga. Omvisning tok 2 timer. Vi ble 15 personer i alt. Omvisning på Kverneland bil, som forøvrig er Ford og Volvo forhandler. Kverneland bil kunne tenke seg at vi kom tilbake senere i år. Etter omvisning ble det servering av kaffe og vafler. Kverneland bil har et flått anlegg. Vi var sammen også etter omvisning og servering med Amazon-klubben. Vi pratet noe om vi kan være mere sammen på forskjellige turer. Vi ble enige om å være sammen til Stjørdal, Hitra og Rennebu, som står på terminlista, men dato mangler foreløpig.

Formann Johansen.

12. april. 

Medlemsmøte den 3. april, antall fremmøtte 9 personer.

Hei medlemmer, vi tok en del praten om våren. Vår første utenommøte blir 11. april til Kverneland bil på Tunga kl.18. Amazon-klubben er arrangør. Husk det er servering. For dem som har tatt ut gammelbila'n kan bruke dem den dagen. Det er noen som har meldt sin ankomst til Fosen hos Ramsøskar den 26. til 28. juli. Og ellers mye prat om gammelbil.

Formann Johansen.

4. april. 

Medlemsmøte den 6. mars , antall fremmøtte 8 personer.

Vi møttes kl. 18.00, og tok i mot gjester fra Amazonklubben. Vi fikk innbydelse for å være med til Kverneland bil på Tunga, for omvisning og servering den 11. april kl.18.00. Ramsøskar tok en prat om sommerturen til PV-klubben's avdeling Trøndelag. Ramsøskar har småbruk i Roan på Fosen. Amazonklubben har også fått innbydelse. For påmelding til Fosen ring tlf.: 90 85 74 01. Landstreffet i PV-klubben, se margen på venstre side.

Formann Johansen.

8. mars.

Årsmøte den 6. februar, antall fremmøtte 8 personer.

Formann Johansen åpnet møte med velkommen. Møteleder ble formann og referent ble sekretær Fossum. Møteinnkalling og årsberetning ble godkjent. Regnskapet ble godkjent med en merknad. Merknad var at leie for vogna ikke var kommet på konto for 2012. Blir i orden i 2013. Forslag er ikke kommet. Valg ble som i 2012. Ellers kommer utskriftene i PV-Magazinet.

Ramsøskar som er i valgkommiteen, har ett ønske om at vi i PV-klubben kan ta en helga tur til Roan i juni eller juli. Nytt medlem fra Steinkjer, Mollan, var også på møtet. Mollan hadde kjørt 250 km tur retur. Mollan kunne tenke seg å varsle flere fra Steinkjer, kompiskjøring på møter, men til sommer i hver sin Duett eller PV. Praten gikk mye på alt mulig, kjempestemning rundt det store runde bord. 

Møtene blir på første onsdag i måneden, hvis det ikke kresjer med helligdager eller i ferietider.

Formann Johansen.

7. februar.

Styremøte den 30. januar, antall fremmøtte var 4 personer.

Terminlista ble gjennomgått. Vi deltar på Granåsen delemarked i juni. Vi i Trøndelag er enig om at landstreffet i PV-klubben ventes med på ubestemt tid, vi er for få personer til å arrangere. Vi er i gjennomsnitt på alle deltagelser med 5 personer. Vi skulle ha vært 20 personer for å få til ett lanstreff. Ellers er det å se på terminlista.

Formann Johansen.

7. februar. 

Medlemsmøte den 2. januar, antall fremmøtte 8 personer.

Møtet begynte med godt nytt år. Salg av deler blant annet. Det var 82 personer som fikk innkalling. Mye snakk om forskjellige turer til sommer'n. Det vil bli annonserte turer på terminlista. Praten gikk livlig rundt det rundt bord. Kaffe og wienerbrød.

Formann Johansen.

2. januar.

 

Referat terminliste 2012

Medlemsmøte den 5. desember, antall fremmøtte var 5 personer.

Mye prat om gammelbila, selvfølgelig. Praten gikk også på om vi skulle ta en tur til Flåklypa Grand Prix i 2013, som antagelig er den 25. mai. I 2012 startet det 394 kjøretøy. Fra Tiller til Lom er det 280 km og 4 timer's kjøring. Noe å tenke på? Vi trenger ikke å delta, kan da bare være til stede.

Se deres nettside:  www.f-gp.net

Veteranbilløpet Flåklypa Grand Prix vert avvikla i Lom/Skjåk kommune i mai kvart år. Heilt sidan 1992 har løpet vore arrangert med stor suksess. Sidan har det gått kvart år med stor oppslutning. Dugnadsånda har vore stor under alle løpa, folk stiller opp, og klubben har ikkje hatt nokon problem med å skaffe den store mengda funksjonærar som trengs for å gjere Flåklypa Grand Prix til ein realitet.

Formann Johansen.

5. desember.

Julebord den 24. november, antall fremmøtte var 4 personer.

Julebordet ble avlyst på italiens aften. Derfor tok vi julebord hjemme hos Johansen, formann, for vi som meldte oss på.

Formann Johansen.

25. november.

Medlemsmøte den 7. november, antall fremmøtte var 7 personer.

Det var ikke noen enda som har svart på e-post om julebordet. Av medlemmene på medlemsmøte så blir det julebord den 24. november. Se terminlista. Ellers så var det snakk om forskjellig. I mars 2013, på medlemsmøtet, skal vi prøve å få en person fra Polen, til å snakke om restaurering. Han har kontakter i Polen. Han bor nå i Orkdal. Vi som møtes, synes vi har det sosiale når vi treffes sammen.

Formann Johansen.

7. november.

Medlemsmøte den 3. oktober, antall fremmøtte var 7 personer.

Vi snakket om forskjellige ting og julebord ble noe av det vi snakket om. Formann undersøker restauranten i Nordregt., italiensk. I 2011 hadde vi julebord i november. Formann har undersøkt med kokken på Wist kafe'n om å ha årsmøte. Kokken svarte med at det er i orden og dato som beskrevet i terminlista den 6. februar 2013, er i orden.

Formann Johansen.

4. oktober.

Rindal den 16. september, antall fremmøtte var 2 biler.

PV-klubben Trøndelag arrangerte tur til Rindal. Vi møttes i Buvika på YX-stasjon kl. 11.00. Buvika ble vi to fra PV-klubben, en fra Amazon-klubben og en fra Opel-klubben. Vi dro til Orkladal veteranklubb og traff to til fra Opel-klubben. Når vi kom fram til Bolme i Rindal, som er i Møre og Romsdal, traff vi en fra Amazon-klubben. Vi var da syv personer. I Bolme har Sindre Romundstad ett bilverksted og privat museum med gamle biler og MC'er. Servering av kaffe og kaker under samtalen. Sindre har en -65 modell PV. PV-klubben skal også dit neste år, fordi hans nabo har også museum. Det ble ikke tid til dette nå. Hele turen tok syv timer og 200 km.

Formann Johansen.

16. september. 

Orkladal veteranklubb den 8. september, antall fremmøtte var 4 personer.

Orkladal veteranklubb og Orkdal Tråvklubb arrangerte bruktmarked på Orkdal Tråvpark. Arrangemente var fra kl. 09.00 til 15.00. Vi i PV-klubben var på besøk. Mange besøkende i 10C sol og regn. Blandt selgere taltes med 15 stand. Drikke og mat ble solgt. Dette arrangement gjentas også neste år.

Formann Johansen

9. september.

Medlemsmøte den 5. september, antall fremmøtte var 7 personer.

Vi møttes på Wist kafe'n, Sandmoen. Trivelig plass å ha møter på i fremtiden. Skal undersøke om vi kan ha årsmøte på samme plass. Her ble det mye snakk om hvor vi har vært i sommer. Vi diskuterte om vi skal på flere turer i år. Det er blant annet Orkdal, Stjørdal og Rindal. Se terminlista.

Formann Johansen.

7. september.

NVAK i Oppdal den 17. til 19. august, antall fremmøtte var 3 biler.

PV-klubben Trøndelag var på besøk hos Midt-norsk treff 2012, Amazonklubben. Kom fredag på Hallsetløkka camping og grillen var ferdig til bruk kl. 20.00. Lørdag ble det kjøring til Bortistu med 34 biler og lunch ble servert. Noe guiding ble gjennomført. Deretter kjøring til sentrum. Grillen ble også nå ferdig til bruk kl. 20.00. Søndag ble utstillingsdagen med 50 biler. I klassen "annen veteran volvo", ble Duett fra PV-klubben vinner. I denne helg ble det 200km kjøring. Den som hadde kjørt lengst, kom fra Stockholm.

Formann Johansen.

19. august.

Thamsløpet den 11. august, antall fremmøtte var 5 biler.

Vi møtte i Orkdal kl. 10.00, Thamsløpet begynte kl. 11.15. Antall biler totalt var ca. 130. Mercedes hadde 24 biler og var desidert flest av sin klasse. Den eldste var fra 1915. Været var lettskyet. Grillmaten ble alle fornøyd med. Bilder som OVK tok blir sendt i posten til uke 33.

Formann Johansen.

14. august.

Landstreffet den 3. til 5. august, antall fremmøtte var 3 familier.

Vi møttes på Neset camping fredag den 3. august, senere på kvelden ble det grilling i vannkanten. Lørdag kl.11.30, ble det kjøring i solvarmen, 50 km tur i naturlige omgivelser, med mange quisser. Etter kjøringen møttes vi kl.19.00, grillkokken sto for grillmaten. På lørdagskvelden fikk vi vite hvem som vant vandrepokalen for ett år. Vårt medlem fra Trøndelag ble vinner. Navn blir kunngjort i neste PV-Magazin. Søndag ble det oppstilling med 36 biler. Se neste PV-Magazin.

Formann Johansen.

7. august.

Veteran i Selbu den 7. juli, antall fremmøtte var 10 personer.

PV-klubben i Trøndelag har vært på besøk i Selbu, Årsøya. Selbu Veteranklubb ble stiftet i 2011, og arrangerte dette veteranmøtet for første gang i år. Dette var for all slags kjøretøy, og vi i PV-klubben ble fristet til å besøke Selbu også neste år.

Formann Johansen.

8. juli.

Medlemsmøte den 4. juli, antall fremmøtte var 4 personer.

I vinter fikk vi spørsmål om landstreff i Trøndelag, fra NVPVK. Vi fortsatte diskusjon om mulig landstreff i Trøndelag for NVPVK i 2014. Har gjort noe undersøkelser i Orkdal, på Orkdal Gjestegård og Camping og Bårdshaug Herregård. Tanken for Orkdal er å ta landstreff samtidig med Thamsløpet. Campingplassen har 35 plasser i hytter, dårlig plass for utstilling. Bårdshaug har plass for 150 personer og utstilling. Campingplassen og Bårdshaug har begge to elva som nabo, men gangavstand over broa. I og med at noen vil ha hotell, blir landstreffet noe splittet. Lørdagskveld med bespisning på Bårdshaug, skulle gå bra. Videre skal det også undersøkes på Storsand camping, men da blir det hvist ikke Thamsløpet. Når det gjelder antall fremmøtte på medlemsmøtene, så skjønner alle og enhver, at vi er for få i Trøndelag til å arrangere noe landstreff. Likevel vil undersøkelser fortsette, i og med forespørsmål fra NVPVK.

Ellers så var det noe snakk om Duett og PV.

Formann Johansen.

5. juli.

50 årsdag i Buvika, antall fremmøtte var 9 biler.

Selskapet begynte kl.14.00 og sluttett kl.18.00. PV'n til Skjølberg ble 50 år, og det kom gjester med Amazon og 960. Vi var 14 personer som deltok på grillfesten. Skjølberg vil ha dette selskapet hvert år, neste gang blir siste lørdag i juni, som er 29., og kl.14.00. PV'n fikk gave fra PV-klubben Trøndelag, som var mattesett fra Biltema.

Formann Johansen.

1. juli.

Hitratur den 16. juni, antall fremmøtte var 7 biler.

Vi møttes på YX-stasjon.  På Hitra bor Åberg, og i en stor hall fult av privat veterankjøretøy. 3 biler fra Amazon-klubben deltok. Kl. 10.00 dro vi til Orkdal, der traff vi Opel-klubben med 2 biler. Vi kom til Hitra kl. 13.30. Åberg hadde stekt vaffler og traktert kaffe. Vi var alle spent på å se Pobeda 1956 modell ferdig restaurert. Kjæmpefin og blank. Det ble mye prat om Pobeda og bilens historie. Når besøket var ferdig kl. 16.00, dro vi til Hitra camping og spiste middag. Vi var hjemme kl. 20.00. Hele kjøreturen var på 370 km.

Formann Johansen.

17. juni.

Delemarked den 9. juni, antall fremmøtte var 2 personer.

Trøndelag veteranvognklubb arrangerte delesalget i Granåsen. Vi møtte kl. 08.00 og dro kl. 15.00. Vi var 2 personer som sto på salgsplassen. Fra PV-klubben var det 14 personer som besøkte Granåsen. Mye folk ellers var på besøk.

Formann Johansen.

10. juni.

Medlemsmøte den 6. juni, med Norsk motordag, antall fremmøtte var 4 biler og fem personer.

Vi møttes på Sandmoen kro, Norsk motordag betinget en kjøretur. 3 biler kjørte videre til Statoil Klett. Der skulle vi møte PV'er. Vi dro så til Buvika, for omvisning og påminnelse om 50-årsdagen for PV'n til Skjølberg den 30. juni. Derfra til Fannrem, besøke Orkdal veteranklubb, for omvisning og kaffe. Der møtte vi PV'er. Etter noe prat om alt mulig veterankjøretøy, dro vi til Svorkås for smøring, kaffe, brød og prat. Turen for PV-klubben Trøndelag tok 5 timer og 110km.

Formann Johansen.

7. juni.

Stjørdal gårdsmuseum Vold den 2. juni, antall fremmøtte var 4 biler.

Vi møttes kl.12.00, og ble til kl. 16.00. Mye besøk på det private museet, med ca. 100 personer. Været var lettskyet regnvær med 11C. Dette var morro, vi møtes neste gang på museet, kanskje til høsten og til neste vår.

Formann Johansen.

2. juni. 

Røros - veteran - buss den 25. til 28. mai, antall fremmøtte var 2 personer.

Mange fine og gamle busser. Mye folk.

Formann Johansen.

2. juni.

Vårmønstring på Trondheim torg den 6. mai, antall fremmøtte var 6 biler.

Vårmønstring arrangert av Trøndelag Veteranvognklubb, antall fremmøtte på torget var ca.60 biler. I lettskyet vær og 6C litt nord-vest trekk, kalt. Vi hadde det trivelig. Møtte kl.13.00, var på torget i 2 timer, kjørte derfra i samlet flokk til Melhus for bespisning. Avsluttet kl. 17.00. Trondheim til Melhus 20 km.

Formann Johansen

6. mai.

Medlemsmøte den 2. mai, antall fremmøtte var 11 personer.

Olsen hadde med seg T-skjorta "trønder-PV'n". Vi som var til stede betalte og fikk t-skjorta utlevert. De av dere som vil etterbestille, kontakter Olsen på tlf.: 93 00 98 24. Prisen for herre kr.: 200,-, dame kr.: 250,-. Farge er svart. Søndag den 6. mai møtes vi på Trondheim Torg. Trøndelag Veteranvognklubb arrangerer vårmønstring fra kl. 13.00. Neste medlemsmøte er den 6. juni, og da er det Narsjonal motordag. Vi møtes som vanlig på Sandmoen kro kl. 18.00, kjører kl. 18.15, gammelveien til Orkanger, til Orkladal veteranklubb, videre til Svorkås i Orkdal. Husk å fylle bensin før kl. 18.00.

Formann Johansen

2. mai.

Medlemsmøte den 11. april, antall fremmøtte var 13 personer.

Tur den 14. april, Volvo's 85 årsdag er utsatt på grunn av dårlig værmelding for feiring i gammelbil. Taes opp til neste medlemsmøte. T-shirta, Trønder-PV, blir sannynligvis ferdig til neste medlemsmøte. Landsarrangement for PV-treff i Trøndelag er utsatt på ubestemt tid. Medlemmene mener vi er for få til å arrangere i 2013. Svar til formann Berthelsen i landsstyre NVPVK blir sendt med det første. Granåsen den 9. juni, vi i Trøndelag avd. samles på en plass for delesalg. Neste medlemsmøte er den 2. mai.

Formann Johansen

11. april.

Styremøte den 28. mars, antall fremmøtte var 3 personer.

Vi har gratulert SVPVK med 35 årsdagen den 13. mars. Vi har fått svar fra ordförande Linerudt, tack!

Terminlista vår ble gjennomgått. Det vil ikke bli så mange turer som i 2011. Turen til Trondheim BilbaneCenter ble for få påmeldte. Vi får tenke på dette til neste vinter. Vi deltar på Granåsen delemarked den 9. juni. Vi i Trøndelag har fått spørsmål om å arrangere landstreff i PV-klubben i 2013. Styret mente vi var for få på medlemsmøtene, derfor kan vi ikke ta dette oppdrag. De gangene Trøndelag har hatt arrangement, var det ca.20 personer som tok seg av arrangementet. Spørsmålet går derfor videre til medlemmene, neste medlemsmøte den 11. april. Styremøte begynte kl. 18.00 til 23.00. Årsmøte blir den 6. februar 2013, for 2012, Marienborg.

Formann Johansen

29. mars.

Medlemsmøte den 7. mars, antall fremmøtte var 11 personer.

Vi bestillte oss t-shirts av typen, 1500 classic til herrer og 1900 catania til damer. Farge er "sort". Se på  www.youprofile.com  you og t-shirts. Kr. 150,- per stk. For de av dere som er interessert, ring Olsen på tlf. 93 00 98 24. Ellers prat om terminlista. Den 9. juni skal det være delesalg i Granåsen. Vi medlemmene er interessert i å delta. Det har vært greit å bruke t-shirts den dagen. Neste medlemsmøte er den 11. april.

Formann Johansen

7. mars.

Marsimartnan den 29. februar til 3. mars, antall fremmøtte var 1 person.

På Marsimartnan, Levanger, var det lite salgsboder, selv om været besto av sol.

Formann Johansen

7. mars.

Generalforsamling den 19. februar, antall fremmøtte var 1 person.

Årsmøte i NVPVK var fra kl. 12.00 til 16.00. Møtet var på Mortens kro i Nittedal.

Formann Johansen

7. mars.

Medlemsmøte den 1. februar, antall fremmøtte var 7 personer.

Vi hadde mange forskjellige turideer. Det som blir den største endringen, er at vi tar vårt delesalg og flytter til Granåsen. Granåsen har dato 9. juni. Medlemmene vil prøve noe nytt. I Granåsen er det flere besøkende. Vi skal prøve å samle oss til en stor stand. Skal undersøke til neste medlemsmøte, som er den 7. mars

Formann Johansen

1. februar.

Medlemsmøte den 4. januar 2012, antall fremmøtte var 10 personer.

Vi pratet om LMK forsikring og Tennant. Videre gikk praten om turene til sommeren. Medlemmene hadde lyst på nye turer som en tur til radiomuseet i Selbu. Åpningstiden undersøkes. En tur til Aukrust senter, som også er en dagstur. Åpningstiden fra 5. mai til 14. oktober er kl. 10-17, (juli utvidet). Røros skal ha besøk av veteranbuss i pinsehelga, som er siste helga i mai. Når det gjelder smørekveld, mente medlemmene at mai er den beste tiden. Den Svenske Volvo PV-klubb sin års-tur er på Gotland i tiden 15.-17. juni. Medlemmene mente det ble for langt å dra. De mente også det ble en tur på 2000km tur retur. Neste medlemsmøte er den 1. februar.

Formann Johansen

5. januar.

Medlemsmøte den 7. desember 2011, antall fremmøtte var 4 personer.

Vi snakket om det vi har hvert gjennom i 2011. Vi har ikke noe foreløpig i teminlista for 2012, enn det som er allerede står beskrevet. Det vil komme etter hvert. Medlemmene må komme med ideer på hvor vi skal dra. Skal skrive en e-post til sentrale styre, der vi påpeker det årlige treff. Vi kan tenke oss å få vite hvor det årlige treffet skal være for 2012 tidligere enn mai. Vi synes at det årlige treff må bestemmes i løpet av februar.

Formann Johansen

7. desember.

Julebordet den 5. november kl. 19.00, antall fremmøtte var 10 personer.

Julebordet begynte på "to rom og kjøkken" kl. 19.00 med 3 retters. Hovedmenyen var lam. Etter en stund gikk vi til "karl johan". Der avsluttet vi kl 00.30. Vi gjentar julebordet også neste år.

Formann Johansen

7. november.

Referat for 2011

Årsmøte 2011 for Norsk Volvo PV-klubb avdeling Trøndelag

Avholdt torsdag 2 november 2011 på NSB Marienborg kl. 1800.

9 personer deltok.

1.  Valg av møteleder. Møteleder ble Rolf Johansen.

2.  Valg av referent. Lars Fossum ble valgt.

3.  Godkjenning av møteinnkalling. Møteinnkalling ble godkjent uten kommentarer.

4.  Godkjenning av årsberetning. Årsberetning ble godkjent uten kommentarer.

5.  Godkjenning av regnskap. Regnskapet ble godkjent uten kommentarer.

6.  Innkomne forslag. Ingen innkomne forslag.

7.  Valg. Intet valg og styret fortsetter som før.

 Møtet ble offisielt avsluttet ca. 2000.

 Trondheim 4 november 2011

Sekretær Lars Fossum

Hvor har vi vært i 2011:

 3. mars medlemsmøte

 30. april til 1. mai Fosen motorama

 7. april medlemsmøte

 27. april vårt smøretreff

 5. mai medlemsmøte

 8. mai vårmønstring Trondheim torg LMK

 21. mai Østersund

 28. mai PV-klubben’s delemarked

 29. mai Volvoklubben Trøndelag utstilling

 4. juni traktormuseet Stjørdal

 9. juni medlemsmøte

 12. juni Norsk motordag

 18. juni Granåsen delemarked

 19. juni tur til Hitra

 25. juni tur til Hegra

 2. juli Tur til Fosen Hysnes

 8. juli tur til Høylandet NM i morro

 13. august Thamsløpet for veterankjøretøy.

 19. til 21. august tur til Namsos Amazon treff Trøndelag

 20. august tur til Leksvik

 25. august styremøte

 7. september medlemsmøte

 11. september Kulturminnedagen

 25. september tur til Levanger i Markabygd museum

 5. oktober medlemsmøte

 Vi har besøkt 25 plasser i 2011 oppmøte med 127 personer snitt 5,08 personer per plass

Formann Johansen

5. november

Medlemsmøte den 5. oktober kl. 18.00, antall fremmøtte var 8 personer.

Vi snakket om julebordet. Det var 4 personer med følge, meldt sin interesse før fristen, som var 8. september. Vi kom fram til at julebordet med bare oss, det måtte vi få til. Praten gikk også denne gang om alt mulig, snakkesalig gjeng. Ellers ble det snakk om årsmøte. Det ble bestemt at årsmøte blir den 2. november, på Marienborg, Jernbaneverket, Oslovn.105, i Trondheim. Dette er den inngang, som en gang hadde en bevoktet inngang med port. Høyblokka ved inngangen kl. 18.00. Vi parkerer til høyre, når vi kjører inn, mellom høyblokka og Oslovn. Møtet skal være der hvor inngang til kantina, der hvor snekker'n og maler'n holdt til på 80-tallet. For de av dere som ikke kan komme til kl. 18.00, men kommer litt senere, ringer til valgkomiteens medlem, Ramsøskar, 90 85 74 01. Ramsøskar har sin arbeidsplass i Jernbaneverket.

Hilsen formann Johansen

6. oktober.

Levangertur den 25. september kl. 14.00, antall fremmøtte var 3 biler.

Søndag den 25. september møttes vi på Moholt kl. 14.00. Dette var den siste tur for sesongen 2011. Vi dro til Statoil Stjørdal, som første stopp. Der møtte vi ett par med en 1961 modell PV. Vi pratet sammen en times tid. Vi dro så mot Markabygd i Levanger, til Nordenget Gårdsmuseum. Friberg som er eier av museet tok imot oss. Museet består av all verdens ting, kan man si. Vegarbeidsmaskiner, steinknusverk av liten skala, som en traktor dro igang. Mekanisk verksted, amper- og voltmeter, som er laget selv. Trampsykler med motor. Telefoner, radioer og båndopptakere. Kjøkken fra 1950 tallet. Smie og treverksted. Ski og utstyr fra en svunnen tid. Biler fra 1950 tallet. Det som var mest av, ca. 70 stk. forskjellige traktorer. Huset som er bygd er på 720m2. Huset som er bygd, er så stort, at det nytter ikke å forestille seg størrelsen. Det var ialt 3 bygninger med utstyr, i tillegg til 720m2. Når alt utstyr av traktorer og biler er inne, var det fullt. I 2. etasje skulle det bli skolestue, også fra 1950 tallet. Vi var helt målløs. Denne tur fristes til igjenntagelse neste år. Turen på 170 km tur retur tok 8 timer.

Hilsen formann Johansen

26. september.

Kulturminnedagen den 11. september kl. 14.00, antall fremmøtte var 6 biler.

Turen gikk til Svartbekken gård, i Meldal. Omvisning på gården med veteranbiler. Privat museum med Opel fra 1960. Mye gamle bilder fra 1950 og 1960 tallet. Opel-klubben har alle typer Opel. Etter omvisning ble det kaffeservering med hjembakte kaker. Prat om Opel, PV og Duett. Turen ble på 130 km. og tok 7 timer.

Hilsen formann Johansen

11. september.

Medlemsmøte den 7. september kl. 18.00, antall fremmøtte var 5 personer.

Frist for undersøkelsen på "julebord" er den 8. september. Til nå er det 4 personer med følge, som har meldt sin interesse.

Turen vi skal ha på kulturminnedagen den 11. september vil gå som planlagt. Vi møtes i Buvika på E39 YX-stasjon kl. 13.30.

Turen til Friberg på Skogn, undersøkes.

Tur til Trondheim BilbaneCenter på Marienborg, undersøkes.

Neste medlemsmøte er 5. oktober på Sandmoen kro kl. 18.00.

Hilsen formann Johansen

7. september.

Styremøte den 25. august kl. 18.00 - 19.00, antall fremmøtte var 2 personer.

1) Medlemsmøter blir nå på 1. onsdag i måneden, det vil si første medlemsmøte blir 7. september.

2) Medlemsmøter blir i utgangspunktet på Sandmoen kro.

3) Grunnen til endring av medlemsmøter fra torsdag til onsdag, Amazon-klubben har siste torsdag i måneden og medlemmer i PV-klubben har også Amazon.

4) Hagen har fått spørsmål om å være i styre som styremedlem. Hagen er LMK-godkjenner i PV-klubben Trøndelag.

5) Bragstad har fått spørsmål om å være i styre som styremedlem. Bragstad har bestandig med seg fotokamera og tar fine bilder av våre PV-turer. Bragstad som fotograf, journalist og album-forvalter.

6) Julebord er en fint påfunn, for å sette medlemmene i en PV-prat. Det er nå sendt ut på e-post, for å forhøre seg om det er noen som er interessert.

7) Kulturminnedagen er søndag den 11. september. Se omtale på terminlista.

8) PV-klubben Trøndelag. Er det noen som vet stiftelsesdatoen?

9) Den 14. april 2012 er PV'n 85 år. Styre mente da og ta en tur til Fosen. Se omtale på terminlista.

Hilsen formann Johansen

4. september.

Namsostur den 19. til 21. august -

Omtale kommer.

Hilsen formann Johansen

28. august.

Tur til Grande Landhandelmuseum og Fotomuse i Leksvik den 20 august kl. 10.00, antall fremmøtte var 3 biler.

Vi var 3 biler som dro fra start. Når vi kom til Åsen ved E6 hos Kortmann Lysfabrikk, fikk vi omvisning. Kortmann er en fabrikk som lager talglys. Levanger møtte vi 1 bil som tok en prat med oss. Under praten kom en svensk registrert Amazon, som også ville ta en prat. Hans Amazon var en 1966 modell, og den har han hatt siden ny. Etter praten som skulle ta noen minutter, men som ble en time kjørte vi videre til Mosvik. Der traff vi også et medlem som ville ta en prat. Vi kom til Leksvik 2 timer for sent, men det er så som skjer på turer. Der fikk vi se blant annet et norsk bygd levende filmkamera fra 1898. Etter omvisning i Leksvik kjørte vi til ferga og vi var hjemme ved 21 tiden. Turen var på 250 km og tok 11 timer.

Hilsen formann Johansen

21. august.

Thamsløpet den 13. august kl. 11.00, antall fremmøtte var 8 biler.

I et fantastisk sommervær for Orkdal med 22C lettskyet. Orkladal Veteranklubb arrangert det årlige Thamsløpet for all slags kjøretøy. Etter Thamsløpet på ca 60 km, var det tid for grilling. Ca 130 kjøretøy deltok. Magnar Olsen fra PV-klubben Trøndelag vant årets Thamsløp. For å vinne Thamsløpet måtte deltakerne svare på 10 spørsmål under løpet.

Hilsen formann Johansen

14. august.

Høylandet-tur den 8. juli kl. 10.30, antall fremmøtte var 1 bil.

Turen til Høylandet ble noe forsinket. Vi dro først kl. 12.30. Da vi kom fram så jeg ingen andre fra PV-klubben. Det var stor stemning på Høylandet.

Hilsen formann Johansen

12. juli.

Hysnes-tur den 2. juli kl. 10.00, antall fremmøtte var 7 biler.

PV-klubben arrangerte tur til Sivertsvik, som har ett privat militærmuseum i Hasselvika. Familien Sivertsvik tok i mot oss med fylte hjemmebakte boller og omvisning. Kjøretøy fra 1940, norske, svenske og tyske klær og våpen fra den kalde krig. Etterpå kjørte vi til Råkvåg og spiste middag. Under turen ble vi også innbedt til familien Pedersen i Frengen på brus, kaffe, is og kaker. Vi dro fra Fosen i 20-tiden. Vi kjørte en tur på 200 km.

Hilsen formann Johansen

4. juli.

Hegra-tur den 25. juni kl. 11.00, antall fremmøtte var 1 bil.

Stjørdal Veteran Motorsykkel Club, stiftet 1998. Vi fikk brus, kaffe og vafler ved oppmøte kl. 10.30. Starten gikk kl. 11.00, og vi dro til Meråker bygdetun museum for omvisning. SVMC arrangerte årlig treff for sine medlemmer. De som var med denne gang var 22 MC'er. De to eldste sykklene var fra 1941, Ariel. Vi kjørte en tur på 90 km. Vi i PV-klubben Trøndelag er velkommen også neste år.

Hilsen formann Johansen.

26. juni.

Hitra-tur den 19. juni kl. 10.00, antall fremmøtte var 7 biler.

PV-klubben Trøndelag arrangerte tur til Hestvika på Hitra. Amazon-klubben midt-Norge ble med oss og dem var 3 biler. Otto Aaberg i Hestvika har ett privat museum, med 20 kjøretøy. Blant annet en PV med takgjøk. Aaberg serverte boller, kaffe, saft og vafler. Turen blir også neste år.

Hilsen formann Johansen.

19. juni.

Delemarked Granåsen den 18. juni kl. 10.00, antall fremmøtte var 6 biler.

Trøndelag veteranvognklubb arrangerte delemarkedet. Delemarkedet på Granåsen var stort. Mye gammelt, både til bil og husholdning. Delemarkedet frister også ett besøk neste år. Mange besøkende, kunne telle ca 300 biler.

Hilsen formann Johansen.

18. juni. 

Norsk motordag den 12. juni kl. 12.00, antall fremmøtte var 1 bil.

Turen gikk fra Statoil Stjørdal til Hegra festning og tilbake til Stjørdal sentrum.

Hilsen formann Johansen.

12. juni.

Medlemsmøte den 9. juni kl. 18.00, antall fremmøtte var 8 personer.

Dette var siste medlemsmøte før sommerferien. Sekretær Fossum hadde med seg bilder fra en svunnen tid. Turene som er annonsert i terminlista vil bli fulgt.

Alle i PV-klubben hilses fra oss i PV-klubben's styre Trøndelag, en god sommerferie.

De av Dere som drar på tur i Duett'n og PV'n, skriv ned noen stikkord, send ordene til PV-klubben Trøndelag's sin nettside.

De av Dere som vil feire dager for sin Duett eller PV, send dato og klokkeslett på PV-klubben Trøndelag's sin nettside. Se omtale på terminlista for 30. juni 2012.

Hilsen formann Johansen.

9. juni.

Traktormuseet Lilleøyan, Stjørdal, den 4. juni, antall fremmøtte var 7 biler.

Traktormuseet tok i mot oss med kaffe, vafler og pølser med brød kl. 12.00 den 4. juni 2011. Vi var en Duett og seks PV'er. Traktorer fra 1937, som virket og gikk som de skulle. En person ville melde seg inn i PV-klubben, han fikk en innmeldingsblankett. Mange gjester var å se på museet.

Hilsen formann Johansen.

4. juni.

Volvo-klubben Trøndelag den 29. mai, antall fremmøtte var 4 biler.

 Volvo-klubben Trøndelag arrangerte Volvo-treff for all Volvo. Vi var en Duett 1963, og 3 PV'er 1959, 1960, fra PV-klubben Trøndelag. Været var lett skyett. I alt talte vi ca. 50 Volvo-biler.

Hilsen formann Johansen.

29. mai.

Volvo delemarked den 28. mai, antall fremmøtte var 10 biler.

Pv-klubben Trøndelag arrangerte Volvo-delemarked, og antall salgsboder var 2 stk. Det var ca. 100 personer som kom på besøk. Det var salg av pølser, vafler, brus og kaffe. Til tross været, som var "oppholdsregn", med 2 minutter sol. Det ble snakk om den 12. juni, som er norsk motordag. Tur blir det.

Hilsen formann Johansen.

28. mai.

Østersundstur den 21. mai, antall turdeltagelse var 1 bil.

Det var mye fine ting å se for salg.

Hilsen formann Johansen.

28. mai.

Vårmønstring den 8. mai på torvet i Trondheim, antall fremmøtte var 4 biler

Trøndelag Veteranvognklubb arrangerte vårmønstring den 8. mai kl. 13.00. God stemning blant våre medlemmer som talte 4 biler, sola skinte. Vi møttes på Esso Moholt kl.13.00 og dro derfra til torvet. Det var en person som spurte på hvordan bli medlem i PV-klubben. Han fikk med seg en innmeldingsfolder. Mange fine vetarankjøretøyer var å se.

Hilsen formann Johansen.

8. mai.

Medlemsmøte den 5. mai kl. 18.00, antall fremmøtte var 6 personer

Sekretær Fossum hadde med seg store bilder av Wist sin butikk fra Trondheim sentrum.

Det ble diskutert turer. Endring av dato for turene, se terminlista. 

21. mai drar valgkomiteens medlem Sverre Borstad til Østersund. Borstad har tlf. 95 74 12 55.

28. mai, vårt Volvo-delemarked. Vi får gjester fra Amazon-klubben.

Kasserer Lium ordner med innkjøp av salgsvarer som i 2010. Hvis været tillater varme, skal is også bli solgt.

Salgsboden, campingvogna, ordnes av Bragstad og Fossum. Vogna blir plassert den 27. mai på Sandmoen vektstasjon. Borstad ordner med strøm.

25. juni, vi ble enige om å delta på tur sammen med veteranMC Stjørdal.

Kortarmet skjorter blir undersøkt pris med trykk. Lite bilde av PV på venstre side.

Ytterjakke, slike som Amazon-klubben har, undersøkes pris, nestleder Harald Wold tar saken.

Wold var ikke til stede, men jeg, formann Johansen, tok til orde for at Wold hadde tidligere snakket om Amazon og NRK skal på tur i Norge. Av de fremmøtte på medlemsmøte, var det stemning om at Wold kontakter NRK.

Johansen skal undersøke om servicebukk.

Vi snakket om å undersøke klubblokale, f.eks. ei brakke, hvis noen har ei tomt. 

Vi diskutert også julebord for 2011. Dato og klokkeslett og hvor, kommer senere.

Neste medlemsmøte blir 9. juni 2011 kl. 18.00 på Sandmoen kro.

Hilsen formann Johansen.

6. mai.

Smøretreff den 27. april kl. 18.00, antall fremmøtt,  var 10 personer

2 biler skiftet olje og oljefilter.

Fossum hadde også denne gang med bilder fra gamle dager, om Wist sin butikk i sentrum. På -60 tallet kostet B16 oljefilter kr. 19,-.

Det ble snakk om å endre dato på Hitra fra 4. juni til ??

Hilsen formann Johansen.

27. april. 

Medlemsmøtet den 7. april kl. 18.00, antall fremmøtte var 9 personer

Det ble diskutert turer, smøretreff og Volvo-delemarked. Vårt smøretreff betales kr. 50,- til kasserer Lium ved smøring. Hvis Dere skal skifte olje, ta med olje og dunk for å ha spill-olje i.

Fossum hadde med seg flere ringpermer med bilder av alle typer Volvo'er.

Opel-museet i Orkdal blir til høsten.

Hilsen formann Johansen.

7. april.

Den 30. april til 1. mai - For dem som er interessert å delta med sin Volvo for utstilling Motorama Fosen i Bjugn den 30. april til 1. mai 2011, kan kontakte Frank Solem på tlf. 93 62 99 74.

På nettside www.lakkrekvisita.no hvis det er behov for lakkspørsmål og gammel lakk.

Har vært i kontakt med redaktør Lisbeth om mitt(midt)-side-bilde i PV-Magazinet. Det ble diskutert, og hvis det er noen som har bilder av Duett og PV under restaurering, eller har restaurert så send bildene, fortelling og hvor lang tid restaureringen tok i tid, så skal jeg sende dette til redaktør Lisbeth. Send dette på min e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  . Merkes: mitt(midt)-side-bilde.

DKVPVK (dansk volvo pv klubb) kan nå juble over at dem kommer oss nordmenn nær. Danskene har nemlig fra 1. april 2011 (ingen aprilspøk) fått tilbake sine gamle bil-skilt, sorte nummerplater på årgang 1958-1976 med 2 bokstaver. Vi gratulerer. Les omtale www.retsinfo.dk

Jeg har vært i kontakt med formann Wenche vedr. PV-Magazinet. Hvis det er noen av Dere som har en tannlege, fastlege og har ett venterom, så kan disse kontorer få tilsendt PV-Magazinet gratis. Snakk med Deres leger om det er greit. Send navn og adresse til dine leger til min e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ,så skal jeg formidle dette videre til Wenche. Merkes: gratis.   

Amazon Midt-Norge og Pv-klubben Trøndelag hadde medlemsmøte samtidig, men vær for oss på samme plass. Amazon Midt-Norge vil gjerne være sammen med oss på Volvo-delemarked den 28. mai 2011. Amazon Midt-Norge hadde tidligere fått forespørsmål om å delta på vårt Volvo-delemarked. Amazon Midt-Norge ville også være sammen med oss den 4. juni 2011 til Hitra og besøke Otto Åberg. Videre ble vi enig om å sende e-post til Amazon Midt-Norge med innbydelse om å delta til Hitra.

Neste medlemsmøte er den 5. mai 2011 kl. 18.00 på Sandmoen kro.

Hilsen formann Rolf Johansen.

8. april. 

Medlemsmøtet den 3. mars kl. 18.00, antall fremmøtte var 10 personer

Det ble diskutert turer:

tur til Hitra og Opel-museet i Orkdal, Harald undersøker

tur til Thamsløpet, Rolf undersøker, i 2010 var løpet 14. august.

tur til Høylandet, 6. til 10. juli. Jeg, Rolf, drar den 8. juli, klokkeslett kommer senere, stedet blir fra Esso på Moholt, har bestilt billett til forestilling lørdag den 9. juli, kl. 13.00. Jeg bor i campingvogn. Dere som vil være med er adressen: www.revy.no for billett-kjøp, for campingplass og revy-billett.

Neste medlemsmøte er den 7. april 2011 kl. 18.00 på Sandmoen kro.

Hilsen formann Rolf Johansen.

4. mars. 

Årsmøtereferat Norsk Volvo PV-Klubb avdelig Trøndelag

Sted: Sandmoen vektstasjon

Dato: 27. januar 2011

 

Styret 2011 for Trøndelag: 

Formann:                          Rolf Asmund Johansen 92 64 44 06

Nestformann/styremedlem: Harald Kristian Wold    91 76 06 13

Kasserer:                          Trond Lium                 90 65 31 38

Sekretær:                          Lars Fossum               91 78 33 84

Andre verv:

Valgkomite:                       Olav Ramsøskar og Sverre Borstad

 

Antall fremmøtte:  9 personer.

 1. Som møteleder ble Sverre Borstad valgt.

2. Som referent ble Lars Fossum valgt.

3. Årsmøteinnkallingen ble godkjent uten merknader.

4. Årsberetning for 2010 ble lest og godkjent uten merknader.

5. Regnskapet for 2010 ble lest og godkjent uten merknader.

Innkomne forslag og som kom frem under møtet:

6. Eventuelt: Det ble besluttet å avholde smøretreff 27. april på Sandmoen vektstasjon.

Her ble det fremmet forslag om å prøve å få med en representant for et bilpleiefirma for å gi oss råd og vink om bilpleie.

Samme dag skal vi fordele oppgaver i forbindelse med Volvo-delemarket vi skal ha. Volvo-delemarket ble bestemt til lørdag 28. mai på Sandmoen vektstasjon.

Ellers ble det fremmet forslag om turer til blant annet Otto Åberg på Hitra, museet på Hysnes og butikkmuseet i Leksvik. Vi er også i år invitert til Motorama i Bjugn.

7. Valg: Rolf Johansen ble valgt til formann og Harald Wold ble oppgradert fra styremedlem til nestformann. Valgkomite ble Olav Ramsøskar og Sverre Borstad.

  Hilsen sekretær Lars Fossum.

Trondheim 28. januar 2011